Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Za soumraku...(lávový kámen, citrín) náhrdelník

Autorský cínový šperk s velmi pěkným lávovým kamenem černé barvy a pravým citrínem...

Barva lávového kamene je černá, jeho velikost je 4,5 x 3,2 x 1cm. Kámen má zajímavou strukturu. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem a kuličkami cínu. Dzdobeno pravým - nepáleným citrínem z Madagaskaru. Celková velikost šperku je 4,3 x 4,6 x 1cm. Zavěšeno na černé kůži o délce 45cm. Leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 29 gramů.

šperk je originál vhodný i pro muže

Lávový kámen je silným ochranným amuletem. Zasvěcený léčení a uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navarací je zpět k původci. Podle Číňanů je také kámen nosičem energie, kterou stejně jako teplo předává našemu organismu. Pomáhá tedy k našemu energetickému nabytí.


Citrín (tyto vlastnosti má pouze pravý - nepálený citrín, ne přepálený ametyst) funguje jako účinný čistič a regenerátor. Jako kámen, jenž v sobě uchovává sluneční energii, představuje mimořádně blahodárně působící krystal. Svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Jedná se o jeden z krystalů, které nepotřebují čištění. Pohlcuje, proměňuje,
rozptyluje a uzemňuje negativní energii, díky čemuž má mimořádný ochranný účinek na životní prostředí, ve kterém se jeho majitel pohybuje. Citrín přináší energii do všech úrovní života. Jakožto ochránce aury funguje jako systém včasného varování, čímž poskytuje svému nositeli vždy dostatek času k akci na vlastní obranu. Dokáže rovněž čistit čakry - zejména čakru solar plexu a pupeční. Aktivuje k činnosti korunní čakru a zesiluje intuici.
Tento dynamický kámen učí, jak k sobě přilákat bohatství a prosperitu společně s úspěchem a všemi dobrými a příjemnými věcmi, které svět nabízí. Citrín je šťastný, štědrý kámen, který vás bude ponoukat, abyste se o všechno rozdělili - ale současně vám dopomůže žít v hojnosti. Je obdařen mocí poskytnout štěstí. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho blízkosti místo. Jedná se o kámen, který velice dobře poslouží při urovnávání vztahů ve skupinách či v rodině, kde vládnou spory.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
měď
,
mosaz
,
cín
Minerály a ostatní:
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.7.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 11616313
Vloženo: 10.7.2020
Menu
--