Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Náušnice s křišťálem No.9

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 10810790
Zobrazení: 65x
Vloženo: 20.8.2019
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náušnice z ohlazeného valounku čistého křišťálu. Křišťál má uvnitř inkluze.  (jedná se o přírodní materiál, takže kameny nejsou totožné). Vyrobeno vylepšenou technologií.

Délka náušnice s háčkem cca 3,1 cm. Otevřený háček ze stříbrného Ag925 drátu, průměr 0,8mm. Značeno ryzostní značkou. Rozměry kamene přibližně 1,5 x 1 x 0,9 cm. Opatřeno silikonovými zarážkami proti vyvléknutí. Váha Ag háčků 0,46g, váha náušnic 10,93 g.

Vyrobeno technikou pájení šperkařským cínem, patinováno, cín leštěn na starostříbrný vzhled, ošetřen proti oxidaci.

Výrobky pájené cínem slouží ke zdobení, jsou to předměty pro dekorativní účely. Nedoporučuji se s nimi sprchovat, či v nich spát, zachovají si pak svou krásu. Při přímém styku s parfémem mohou měnit barvu, zvláště ty patinované. Pro ošetření doporučuji občas jemně potřít olivovým olejem a jen lehce přeleštit buď vatou určenou k čištění drahých kovů a nebo mikrovláknovou utěrkou.

Křemen│Křišťál  (quartz)  je považován za nejúčinnější krystal a nejsilnější zesilovač energie. Odedávna byl používán jako magický kámen. Nachází se po celém světě. Křemen napomáhá soustředění, uvádí tělo do rovnováhy. Při meditaci pomáhá k hlubokému pročištění duše. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii a také jí dokáže odblokovat. Je transformátorem i filtrem energií.

Bližší informace o ošetřování a péči o šperky najdete ZDE

© 2019 LENKA BLAŽKOVÁ. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA.
OZNAČENÍ A LOGOTYP LENKA BLAZA ART ® JSOU REGISTROVANOU OCHRANNOU ZNÁMKOU U ÚŘADU PRŮMYSLOVÉHO VLASTNICTVÍ.

Menu
--