Domů Zboží Od Machacek-sochy

Ta chvíle tichá ...

2 597 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Machacek-sochy

Katalogové č.: 11107227
Zobrazení: 270x
Vloženo: 9.12.2019
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ...„Každé zabušení tvého srdce, každá bolest, každá touha, každá chvíle večerního smutku, každá dřina, každý úsměv, každá chvíle denní únavy, každé probuzení i sladké usínání nabudou božského smyslu, a ty ho v nich budeš číst♡. de Saint-Exupéry

Kdysi přišel a říká: PROSÍM z kříže mě sundej a více na něm nedělej ...

A tak v naší dílničce zkončilo období "Krista na kříži".

Kdysi jsme vyráběli Krista na kříži v nadživotní velikosti do malé vesničky na Vysočinu. Práce to byla opravdu vyjímečná. Když se vybral z obří kupy kmenů kmen, zjistilo se, že je jiný, zvláštní, že je to velmi vzácný jilm. Práce s Kristem ve velkém hangáru za věčného jarního bubnování deštíků byla exkluzivním setkáním s Ním. Když se ho tenkrát jakýsi večer po práci sedíc u něj Z. ptal, v rámci svých pozemských potíží, co má dělat dál, odpověděl mu Kristus shovívavým způsobem: VYRÁBĚJ LÁSKU, ...

 

Kristův život nás nepřestává fascinovat svou neskutečnou "živostí". A tak přídavek,  kdo vydrží a dokouká se až do konce, čeká ho opravdový zázrak v podobě VZKŘÍŠENÍ.

 

Ježíškovská ...

"Dnes v noci se narodil Ježíš Kristus. S ním na svět přišlo veliké světlo.
Pán opět nasadil svou dokonalou lásku pro záchranu světa a milionum duší daroval Svou milost. Dnes se slaví tento podivu-hodný den narození, který nám má dát příležitost zamyslet se na nad tím, co nám Kristovo působení říká, říkat musí.
Chtěl bych osvětlit stránku Kristova skutku, ke které se obvykle nepřihlíží.
V době Jeho příchodu byl svět v barbarském stavu. Samo ukřižování ukazuje, že tehdy žily na zemi strašné duše. Kristus přišel a pomohl všem.
I ti, kdo Ho nikdy neviděli ani neslyšeli, byli uchváceni silou Jeho moci.
Navíc mnoho duší dovedl k takové výši, že dosály osvobození a více se nenarodily. Avšak právě tyto duše by byl svět potřeboval ke zvýšení úrovně vědomí.
Proto dal Kristus mnohým duším tolik lásky, že mohly v nejkraší době projít vývojem, k němuž by jinak potřebovaly několik staletí. Aby umožnil vysokým duším osvobození a nízkým růst, On si zvolil kříž - symbol barbarského stavu vědomí oné doby.
Věděl, že svým ukřižováním se dotkne i těch nejzatvrzelejších duší. Na dobu mnoha staletí.
To bylo znamením Jeho nekonečné lásky, která je tak podivuhodná, že bys ji neměl oslavovat jen tento den, ale mnohokrát za den: velikou lásku Boha, který přišel výlučně pro tebe a stále tu ještě je."
Promluvy k Západu

Menu
--