Domů Zboží Od Soňa a Tomáš Vítovi

svatební dar-novomanželé - loutky dle fota - 35 cm

5 661 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Soňa a Tomáš Vítovi

Katalogové č.: 11708308
Zobrazení: 708x
Vloženo: 25.8.2020
Počet srdcí: 87x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Z časových důvodů (množství pracovních zakázek) až do odvolání pozastavuji tvorbu loutek podle fotek. Děkujeme za přízeň.☀

Loutky zhotovené na přání novomanželům, s pugétkem růží..

Tyto loutky jsme zhotovili na základě zaslaných fotografií; byly určené jako svatební dar novomanželům, avšak nikoliv ve svatebním..

Loutky jsou vysoké cca 35 cm, mají primární pohyblivost, stojí pomocí stojánku zhotoveného na míru a díky pohyblivosti kloubů i sedí.

Tvoříme loutky z keramiky dle fotografií na zakázku, jako dárek, který potěší a má trvalou hodnotu, např. k narozeninám, výročí, jako svatební dar, památku na promoci, z lásky... Loutka nemusí být pouze v "civilu", může charakterizovat osobnost, vlastnost, povahu či situaci daného člověka (anděl, šašek, rybář, král, ženich+nevěsta…..). Ke každé loutce vyrábíme i stojánek. Anděla je možné i zavěsit.

Manekýny nejsou zamýšleny primárně ve smyslu loutky do divadla (afektované nárazy čelmo či skoky na zem nejsou nic pro ni), ale jako jedinečné dílo pro vzpomínku na milované osoby či událost. Tvoříme vše ručně a unikátně, materiálem je keramická hlína, engoby, glazury, akryl...a špetka tajemství.

Veškeré informace ohledně tvorby loutek dle fotografií na zakázku zde.
Přejeme hodně krásných trvalých vzpomínek.
Menu
--