Domů Zboží Od Machacek-sochy

Jen ty a já ...

99 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Machacek-sochy

Katalogové č.: 3955663
Zobrazení: 194x
Vloženo: 4.6.2013
Počet srdcí: 93x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ...„Každé zabušení tvého srdce, každá bolest, každá touha, každá chvíle večerního smutku, každá dřina, každý úsměv, každá chvíle denní únavy, každé probuzení i sladké usínání nabudou božského smyslu, a ty ho v nich budeš číst♡. de Saint-Exupéry

Pošleme v rozměru na přání, 20 x 30 centimetrů,
případně jak pohlednici.

Tohle je okamžik svítání  v Orlických horách, těsně před koncem zimy.


Nebe a peklo
Nebe je na onom světě. Na zemi je jen více nebo méně pekla podle rovnice, že čím víc přání, tím víc pekla, čím víc dobrých skutků, tím míň pekla. Nesplněná přání v tobě vyvolávají neklid, nespokojenost, honí tě sem a zpátky.
Největší dobro však je spokojenost. Nespokojenost ti naopak namlouvá, že bys mohl nalézt a že ještě nalezneš nějakého lepšího partnera, zatímco spokojenost ti dává pocit, že toho lepšího jsi již našel. Spokojený člověk si vytváří nebe na zemi. A jak dosáhneš spokojenosti, tohoto zázračného daru? Tím, že konáš dobro. Konáš dobro, pomáháš-li a sloužíš druhým, dostaví se časem spokojenost sama od sebe! Tím rychleji, čím nezištněji sloužíš. Rozhodující krok, abys dokázal dávat je že prohlédneš hru svých smyslů, svých přání a svého myšlení a začneš  hledat v sobě. Proto stále opakuji:
1 partner, 1 nitro, 1 sexualita, neboť by ses neměl vyhýbat příležitosti, že bude tvůj partner "tebe s tebou" konfrontovat. Přijmi tu výzvu. Neuhýbej před ní, nýbrž jdi touto cestou.
Také proto je Bůh tvůj partner, který tě dříve nebo později vrhne zpět na Boha v tobě. Tím ti zřetelně ukáže, jak by to sotva někdo jiný na světě dokázal, že tvůjj pohled nesmí zůstat zaměřený navenek. Dříve nebo později se musíš obrátit do nitra, to je rozhodující Kosmický zákon. To je také smyslem tvého vývoje, který je vy-vinutím. To znamená, že přijde čas, podmíněn pozitivní karmou, kterou sis dobrými skutky vytvořil, nalezneš Boha v sobě a zjistíš, že to, cos jinde hledal, jsi nosil stále v sobě. Tvůj partner proto představuje důležitou cestu k Bohu, neboť ty  ve své lásce k němu již dávno tohoto Boha hledáš, pociťuješ a zažíváš. Proto je tvůj partner rozhodujícím mostem mezi vnějším světem a tvým světem vnitřním. Tam, kde až přijde čas, zažiješ něco Nového, něco Nezměřitelného, co tě neopustí. Zde začíná pro tebe nová cesta, vedoucí skrze bolest k tvému pravému štěstí. Boha, kterého zažíváš ve svém partnerovi a který ti dává roztát v lásce, oddanosti a štěstí, zaměňuješ se svým druhem. Domníváš se, že on je pramenem tvé blaženosti, že je vším, co hledáš. On tím však není. On je jen zprostředkovatel. A jako prostředník je, podmíněn májou /zdání, klam/ konečný, nedokonalý, nedostatečný. To je pro tebe zklamání. Ty jsi svého partnera nazíral a zažíval jako Boha a časem musíš pocítit, že jím není, je jen jeho zrcadlem. Ty ses nedíval do samotného slunce, nýbrž do jeho fascinujícího zrcadla, do měsíce. To je okamžik, kdy jsi s touto pravdou konfrontován a kdy bys nejraděj utekl. Jsi přesvědčen, že to není pro tebe ten správný partner. Určitě by se našel někdo, kdo by se k tobě lépe hodil, rpotože by měl všechno, co u svého partnera nenalézáš.  Když tyto myšlenky přijdou, zastav se a věz, že právě ony, tvá přání a ego si s tebou zahrávají jako s míčem. Všemožně se ti snaží zabránit v cestě do tvého nitra, neboť je připravuje o jejich vliv, o jejich moc. Jsi-li sníh a zasvítí-li slunce, roztaješ. Podobně se povede i tvému myšlení, přání a egu, když se tvé vědomí jimi již nedá ovlivňovat, nýbrž přikloní se k Bohu. Proto je v jejich zájmu, aby ses co nejvíce zapletl ve světě, nejlépe opustil svého partnera a začal s někým jiným "nový" život. Tyto zájmy jsou však v příkrém rozporu s cílem tvého Já, které tak dlouho čeká, až konečně odhalíš, že štěstí nenajdeš v druhém, ale v sobě. Vědomě proto procházej radostí, ale také utrpením, neboť to ti nedává jen růst, ale dělá tě silným. Měj stále na paměti, že slaboch nedosáhne Boha. Dar utrpení spočívá také v posílení. Proto se v krizové situaci nepřikláněj k novému partnerovi,  nýbrž využij příležitosti realizovat své nejvyšší Já a vyvaruj se nové okliky.
Bůh ví, že k manželství patří pochybnosti, různice, přání, změny. Proto ti dal slib věrnosti sebou na cestu, abys nebloudil a nehledal na nesprávném místě. Ožeň se a buď šťastný se svým partnerem, neboť tak jsi šťastný sám se sebou, s Bohem v sobě.  Není to tak, že by tvůj partner byl vlastně nedostatčný. Pravda je právě opačná. Jeho cenu poznáš jen tehdy, až poznáš svou vlastní. Věř ve svou sílu a v sílu svého partnera. Také si uvědom, jakou sílu přestavuje spokojenost, byť by byla ještě spojena s mnohými vývojovými třenicemi.  Z Promluv o vztazích

Menu
--