Domů Zboží Od Vlna za vlnou

Merino cop na focení miminek / bílý velejemný / L

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Vlna za vlnou

Katalogové č.: 4252293
Zobrazení: 521x
Vloženo: 11.9.2013
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cop upletený z velejemného česance bílého novozélandského merina (18 mic). Na pletení copů používáme zdvojené prameny česanců, jsou tedy pěkně tlusťoučké, váží 400 g a jsou cca 2 m dlouhé. Zdvojený cop je pro práci fotografa praktičtější než delší tenší copy.

100% merino

O materiálu
Ovčí vlna merino pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí pocházejících ze Španělska. Nejkvalitnější produkce merina je v současné době dovážena z Nového Zélandu a Austrálie. Je hedvábně jemná, má vysokou schopnost izolace a je velmi prodyšná.
Ovčí vlna má mnoho unikátních vlastností
Kombinace jedinečných vlastností jako je kadeřavost a speciální struktura vlákna zajišťují efektivní termoregulační vlastnosti. Ovčí vlna je přirozené duté vlákno. Vlna hřeje, i když je vlhká. Dokáže pojmout vlhkost rovnající se až třetině své váhy, aniž by na dotyk působila mokrá. Netaví se a je ohnivzdorná, poskytuje také vysokou ochranu proti UV záření. Má přirozenou antibakteriální schopnost. Ovčí vlna obsahují množství lanolínu vlnotuku, který jí chrání před znečištěním. Každé jednotlivé vlákno dýchá skrze svoji vnitřní strukturu. Je antialergenní.

    Menu
    --