Domů Zboží Od Elegantní šperk

Vesmír - souprava s polodrahokamy (lapis lazuli)

Cena není dostupná
za 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Elegantní šperk

Katalogové č.: 4594377
Zobrazení: 197x
Vloženo: 5.12.2013
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník vyrobený z nerezových bižuterních drátků, skleněných korálků a polodrahokamů lapis lazuli.

Šířka náhrdelníku (drátované aplikace) je cca 1,5 cm, rozpětí drátované aplikace je cca 10 cm. Aplikace je zavěšena na stříbrném bižuterním řetízku. Zapínání je na karabinku a prodlužovací řetízek pro možnost regulace délky náhrdelníku.

Náušnice jsou vyrobené znerezových bižuterních drátků, korálků a polodrahokamů lapis lazuli. Délka spodníhokamene (lapis lazuli) je cca 1,5 cm. Náušnice jsou lehké, vhodné i pro celodenní nošení.

Lapis Lazuli je duchovní kámen. Vhodný pro meditace. Přináší klid a mír, působí proti depresi a rychle odstraňuje stres. Ochranný kámen, hlavně pro děti. Dodává odvahu, přináší soucit, poctivost a čestnost. Odstraňuje potíže s komunikací, učí naslouchání druhým. Podporuje kreativitu, zesiluje myšlenky a vnáší do nich jasný pohled. Upevňuje vztahy, odstraňuje krutost a strádání.

Léčebné využití: snižuje horečku, krevní obtíže, potlačuje migrénové bolesti hlavy, pomáhá při detoxikaci. Posiluje imunitní systém, pomáhá při respiračních onemocněních, působí na štítnou žlázu a hlasivky, posiluje zrak, snižuje krevní tlak, čistí krev, účinný při nespavosti. (převzato ze stránek nefertitis)

Menu
--