Domů Zboží Od Keramika-Kami

Anděl- Soulad srdce /jin-jang/

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Keramika-Kami

Katalogové č.: 4756245
Zobrazení: 45x
Vloženo: 27.1.2014
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Keramická soška s vloženým Achátem - dírka v kameni není vadou ale unikátem,soška má  o velikost cca 11cm   ,barva přírodní pálená hlína, křídla z lakovaného měděného drátu.

 

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace.

V duševní rovině achát citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sám sebe, čímž podporuje jeho sebedůvěru. Achát vylepšuje duševní život, neboť posiluje schopnost soustředění. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný, dokáže vyvolávat vzpomínky. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

V citové rovině achát pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost,  kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

Léčebné využití: Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. Pokud si ho člověk umístí na srdce, dokáže léčit citovou nevyrovnanost bránící přijímat lásku. Nošení na žaludku nebo užívání v podobě elixíru povzbuzuje trávící proces a přináší úlevu při gastritidě. Léčí oči, žaludek a dělohu. Čistí lymfatický systém a slinivku břišní. Posiluje krevní oběh a léčí kožní nemoci.

Anděl přináší do našich životů světlo, klid, harmonii a lásku. Poskytuje nám pocit ochrany a bezpečí. Modrá barva kytičky  harmonizuje  komunikaci s okolím.

    Menu
    --