Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Chronosovo cukrátko - náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6046966
Zobrazení: 446x
Vloženo: 18.2.2015
Počet srdcí: 105x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Občas čas tak sladce plyne... nenápadně, bezelstně, jako bez ciferníku,... jako přes růžové brýle...

Autorské ručně vyrobené originální náušnice - jednoduchá elegance, romantika, něha, ženskost.  Jsou vhodné k nejrůznějším příležitostem... podle Vaší nálady...

Autorské originální náušnice z atestovaného nerezu. Dominuje jim jemně růžová skleněná kulička (8 mm). Korálek je moc pěkný, průsvitný. Na slunci se prozáří a zdůrazní svou barvu a strukturu. Dekorováno kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Zapínání z hypoalergenního osteofixu - je zavírací. Osteofix je velmi dobře snášen i při zvýšené citlivosti na kovy.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá.

Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Zpracování šperku je profesionální a precizní. Všechny konce jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Náušnice jsou vzdušné, jemné, lehoučké. Působí neobvykle, neotřele. Příjemně se nosí, nikde se nezachytávají. Můžu je doporučit i ke stálému nošení.

Délka náušnice je 38 mm, plus zapínání 17 mm. Váha jedné náušnice jsou 2 gramy.

Tyto náušnice pro Vás vyrobím NA ZAKÁZKU, foto je pouze ilustrční. Jde o ruční výrobu, náušnice se budou lišit pouze v drobných detailech. Podle konkrétního přání můžu doplnit dalšími kousky (prsten, čelenka, náhrdelník, náramek, ...). Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--