Domů Zboží Od may

Taška ´indiánskou pěšinou´

1 443 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od may

Katalogové č.: 6673274
Zobrazení: 484x
Vloženo: 26.9.2015
Počet srdcí: 105x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ten, kdo žije v harmonii s přírodou, má dobrou náladu a vůči druhým projevuje uznání, váží si věcí, které potřebuje k životu, a dovede za ně poděkovat, takový způsob života je jeho oslavou, neboť vyjadřuje štěstí. (indiánské moudro)

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Vinnetouův odkaz". Soutěžím za klub MaŘeNa umí zpracovat látky, klubka i přadýnka. Náš FLERBOX najdete zde, semifinálový hlasovací blog najdete zde.

Lněná taška - vak volně inspirovaná starými indiánskými vzory a motivy. Podlouhlý válcovitý tvar je ještě více zdůrazněn dlouhými třásněmi. Přední část tašky zdobí ručně vázané pero. Rovněž ručně jsou našity aplikace v barvě teracota. Dno tašky je zesílené, z rubové strany rovněž lněné. Třásně se možná mohou časem zaplétat, není to na závadu, ale zkoušela jsem zaplést copánek a taška s copánky bude vypadat také dobře, mohou být dokonce různě silné. Napadly mně také korálky, kterými by se daly vyzdobit konce provázků. S tou taškou možná její majitelka ještě udělá divy :-). Originál, jediný kousek.

Materiál : 100% len - svrchní materiál, aplikace, pero a třásně

               100 % viskoza - podšívka

             

 

Menu
--