Domů Zboží Od Valerie.atd

Kozlík z ovčí vlny a rouna

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce45 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Valerie.atd

Katalogové č.: 733975
Zobrazení: 128x
Vloženo: 2.3.2010
Počet srdcí: 118x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velmi ráda pošlu přes Zásilkovnu. Pokud v objednávce zvolíte tento způsob dopravy, poštovné bude sníženo.

Tohoto kozlíka (a další zvířátka) jsem upletla dle vlastního návrhu z přírodní 100% ovčí příze Merino, která má výborné vlastnosti. Je měkká, ale pevná, velice příjemná na dotyk,  pozitivně působí na lidský organismus, má uklidňující účinky pro pokožku a je vhodná pro zdravé děti  i pro alergiky.

Všechny hračky, pletené čistou ovčí vlnou, plním výhradně ovčím rounem.

Ráda vám vyjdu vstříc s požadavkem na odstín (režná, hnědá, černá, khaki + melíry těchto barev v různých kombinacích) i velikost, obvykle dělám zvířátka 10 - 15 cm, vyfocená má 10 cm, ale upletu třeba i malinké nebo naopak mnohem větší.

Další hračky z ovčí vlny můžete vidět zde. 

Všechny mé hračky pletené vlnou a plněné rounem a dále pletené akrylem a vycpané dutým polyesterovým vláknem můžete najít v mé nabídce.

Kozlík má měkké růžky, tektéž pletené a vycpané ovčím rounem, jako ocásek jsem použila stočený chomáček delší kudrnaté ovčí vlny. Jelikož výrobek není opatřen oficiálním úředním atestem, neměl by být považován za hračku pro děti do 36 měsíců!

    Menu
    --