Domů Zboží Od kama02

Sacré-Coeur

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od kama02

Katalogové č.: 7471165
Zobrazení: 182x
Vloženo: 29.5.2016
Počet srdcí: 54x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: SLEVA 20% NA NÁKUP!!! PŘI NÁKUPU VLOŽTE SLEVOVÝ KOD 1L1-NSQ-HJM Při nákupu nad 2000,- Kč poštovné zdarma! Zboží odesílám do 3 pracovních dnů po připsání peněz na účet. Fakturu k prodanému zboží si můžete stáhnout pod objednávkou. Pokud ji chcete poslat...

Náhrdelník, jehož centrem je růženínové srdce, je něžnou kombinací růženínových korálků a zlomků a pravých bílých perel. Délka okolo krku je 51. Krásné magnetické zapínání. Dodám v dárkové krabičce.

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Růženín je univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Odstraňuje apatii, uklidňuje a posiluje srdeční činnost. Pomáhá při dlouhodobých nemocích, psychosomatických poruchách a střevních chorobách. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť.

Perly symbolizují Měsíc, vodu, centrum stvoření a vesmír. Ve staré mytologii byly perly zasvěceny bohyni Isis a nosily se pro naklonění její přízně. Perly jsou tradičně spojovány se vším ženským, kreativním a pečujícím. Podporují plodnost. Od nepaměti slouží perla jako amulet, chrání . Nošeny jako korále, posilují odhodlání a vůli zbavit se závislosti. Perla je symbolem proměny a očisty.Svým procesem vzniku nám perla ukazuje, že každá bolestivá zkušenost, se kterou jsme v životě konfrontováni, nám umožnujě dosáhnout větší dokonalosti, čistoty a vykoupení. Perla podporuje uzdravující proces u psychosomatických nemocí, na čakře čela posiluje nervy a intuici, tiší bolesti a mírní horečky. Na čakře hrdla pomáhá při zánětu dýchacích cest a na čakře vitality reguluje funkce sleziny a trávícího traktu.

 

Menu
--