Domů Zboží Od tupa

Vyber si kvítek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od tupa

Katalogové č.: 8158020
Zobrazení: 137x
Vloženo: 14.1.2017
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Z mého šicího období mám velké zásoby nejrůznějšího materiálu a když jsem onehdy něco hledala, padla mi do ruky krabička patentek. A protože poslední kolo soutěže In-spirare je na téma Recyklovaně aneb od starého k novému, dostala jsem nápad. Nešel by připnou také kamínek? A tak vznika variabilní brož ve tvaru kytice, vyrobená z cínu a tromlovaných zlomků ametystu, akvamarínu a růženínu. Kvítek je odepínací. Brož je velká 6 x 3 cm a má brožový můstek se zajištěním. Patinováno, leštěno a ošetřeno antioxidantem. 

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Ve středověku byl oblíbeným kamenem církevních hodnostářů a bohatých lidí.

Pana, Ryby, Střelec, Skopec

Akvamarín je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci.

Vodnář, Ryby, Váhy, Blíženci

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravováni. Učí nás trpělivosti při řešení problémů, sebelásce, dává sílu odpouštět. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn. Dodává životní energii.

Býk, Blíženci, Rak

 

Menu
--