Domů Zboží Od LENKA BLAZA

Perly oválné bílé 44 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu390 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od LENKA BLAZA

Katalogové č.: 8521636
Zobrazení: 63x
Vloženo: 10.5.2017
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Moje kniha Vše o cínovaných špercích si našla místo v univerzitní knihovně a bude provázet studenty nového oboru designu šperku na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Je mi ctí být v tak skvělé společnosti!

Náhrdelník z bílých říčních perel lehce oválného tvaru, vrtané napříč, rozměr perly 0,7 x 0,6 cm. Délka 44 cm. Zapínání na karabinu z chirurgické oceli, navlečeno na ocelové lanko.

Perličky jsou přírodní materiál (ne umělé korálky) a tedy nikdy ne zcela totožné. Mohou mít tvarovou i barevnou odchylku, což není na závadu.

U nás ručně vyrobeno.

Perleť je vnitřní vrstva lastur mlžů, která je vylučována jejich pláštěm. Perleť je pevný a odolný materiál oslňující svými duhovými barvami.

Perly jsou zkamenělým návodem, jak překonávat bolestné zkušenosti - ne je pracně zahánět, ale akceptovat a postupně je obalovat dobrem. Tím se nejen chráníme před zraněním, ale někdy vytvoříme i něco velmi krásného. Symbolizují ženskost jak svým kulatým leskem, tak i mírností, ale i proměnlivostí. Rozvíjejí v nás smysl pro krásu a dokonalost, láskyplnost a snahu o harmonii. 

Bližší informace o perlách najdete ZDE 

Menu
--