Domů Zboží Od Ornaments

SEVEN SEAS ARE WAITING FOR YOU

1 998 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ornaments

Katalogové č.: 893408
Zobrazení: 6x
Vloženo: 2.6.2010
Počet srdcí: 80x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Harmonizační náhrdelník z překrásných pravých tykrysů, lapis lazuli a stříbrných komponentů kvality  925 /1000 na přilákání prosperity, štěstí a hojnosti.  

Krása a historie tyrkysu se nedá snad ani popsat. Již od nepaměti byl tyrkys používán v náboženství, umění, obchodu a také patřil mezi pečlivě střežený poklad mnoha království i jednotlivců. Ať už studujeme starý Egypt, Tibet, Čínské dynastie, Aztéckou mytologii či původní americké kmeny vypadá to, že tyrkys byl a bude po celém světě považován za kámen života, štěstí, krásy a hojnosti.

HUMANITÁRNÍ PROJEKTY 

Tento výrobek patří do kolekce šperků , jejichž nákupem můžete podpořit  projekty

"Jewellery for Tibet"

 a

A.S.I.A. Onlus - protibetskou humanitární organizaci 

Cílem obou projektu je finanční pomoc tibetským klášterům, mnichům a uprchlíkům jak v indické Dharamsale - sídle Jeho Svatosti Dalajlamy a tibetské exilové vlády, tak i v jiných regionech.

10 % z Vaší objednávky bude rozděleno na polovinu, kdy jedná část připadne na zahájení projektu Jewellery for Tibet, jehož cílem je přímá finanční podpora tibetských  uprchlíků skrze nakupování originálních tibetských komponentů, korálků, šperků a minerálů přímo v Ladaku a Dharamsale a jejich následná nabídka českým šperkařům i ostatním zájemcům.

Druhá polovina bude odvedena na konto protibetské humanitární organizace A.S.I.A. Onlus (www.asia-ngo.org )

V případě, že byste měli zájem přímo podpořit tyto projekty libovolnou částkou, do projektů se aktivně zapojit či se o nich dozvědět víc , prosím neváhejte a kontaktujte mne. Nápadům a myšlenkám se meze nekladou..naopak !!

Již samotným použitím kamenů podporujete projekty, dále je možné darovat procenta či celý výtěžek z prodeje vašich výrobků,  šířit informace...cokoli...

Děkuji !

Šárka Koliášová 

 

 ASIA Onlus

 Italská humanitární organizace A.S.I.A. Onlus, kterou založil významný tibetský mistr Čhogjal Namkhai Norbu v roce 1988 usiluje o zachování tradiční kultury etnických menšin především na území Tibetu, Číny, Indie a Nepálu. Jejím posláním je podporovat původní obyvatelstvo Tibetu, což činí formou projektů jako je stavba nemocnic, zavlažovacích systémů a vodovodů, stavba škol a klášterních škol.

 Další aktivita,kterou se organizace A.S.I.A. zabývá je podpora nejchudších tibetských dětí a uprchlíků z Tibetu, Indie a Nepálu. Asia uskutečňuje své projekty díky financování instucemi a soukromými přispěvateli. 

    Menu
    --