Domů Zboží Od TiaraDream

Parta "Kousek Slovanské epopeje"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TiaraDream

Katalogové č.: 9003459
Zobrazení: 650x
Vloženo: 7.11.2017
Počet srdcí: 102x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: VÁNOČNÍ SLEVOBRANÍ!!! :) Srdečně zvu k využití 20% slevy na veškeré vystavené zboží! Stačí jen k nákupu zadat kód 8ER-L1J-1T9 :) Přeji nejen krásné svátky vánoční, ale i veselé nakupování :)

https://www.youtube.com/watch?v=BoUDthyy0Nk

Jak krásná je ta naše země, země česká spanilá.... jak životem kypí, půvabem se dme, jak za srdce chytí, za srdce mé i tvé.... A slovanským kouzlem neopakovatelným se vznáší nad každou dědinou, kde letmý vánek kouzlo krojů nese v dál tou naší krajinou.... 

Překrásná čelenka (parta - ozdoba, mající svou historickou hodnotu ve folklórních svatebních obřadech) bohatě zdobená látkovými a pěnovými růžemi, látkovými květy sasanek a kopretin. Vše laděné v národních tónech modré, červené a bílé. Zadní strana z části zdobená květy, z části vidět černý podklad, vše je připevněno na černém čelenkovém základu. Ze spodní části přievněné stuhy s lehkým folklórním nádechem a retro smetanovou látkovou stuhou v různých velikostech. Ty dodávají partě její slavnostní ráz. Vhodná jako ozdoba na folklórní akce, focení, či jako doplněk na maškarní bály, nebo pro nevěsty, jež chtějí být jiné. Ať už se ji rozhodnete nosit kdekoliv, všude se stanete středem pozornosti. Neopakovatelný vlastenecký kousek!

modelka: Monika Špačková :D

vizáž: Monika Špačková

fotograf: Kristýna Stanislavová

lokalita: Ledčice

TATO FOTOGRAFIE SE STALA SOUČÁSTÍ PŘEKRÁSNÉ TOP NOMINACE "Země Česká, domov můj..." OD Mandala18 :)

https://www.fler.cz/archiv-top-vyberu?term=1540749600

AUTORSKÝ ŠPERK!

PROSÍM, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA FOTOGRAFIÍ I ZBOŽÍ NA NICH!!!

CHCETE-LI FOTOGRAFIE SDÍLET, PAK POUZE S NADPISEM VE FOTCE "TIARADREAM BY DEKORACE MODEKO". TEXT NESMAZÁVEJTE! NEJEN FOTOGRAFIE, ALE PŘEDEVŠÍM DEKORACE SAMOTNÉ PODLÉHAJÍ AUTORSKÉMU PRÁVU. JEJICH IDENTICKÉ KOPÍROVÁNÍ ZA ÚČELEM PRODEJE NENÍ MOŽNÉ!

VELMI DĚKUJI ZA DODRŽOVÁNÍ.

Menu
--