Domů Zboží Od Orgonitové šperky

Orgonitový podtác s Lotosem a Labradoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce129 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonitové šperky

Katalogové č.: 9193398
Zobrazení: 83x
Vloženo: 14.1.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

POUŽITÍ

Jsou výborné na čištění vody, jídla, ovoce, kamenů a čehokoli, co vás napadne.
Sklenici s vodou nechte nejméně 10 minut položené na podtácku, pro aktivaci vody, to stejné platí pro ostatní předměty a jídlo.

Co je to orgonit?

Orgonit je transformátor, který přeměňuje negativní energii na pozitivní. Je tvořen směsí organické hmoty,která obsahuje krystalickou mřížku. Její funkce je, že do sebe natahuje negativní energii (elektrosmog). Další složka je anorganická , která se skládá z kovových částic (železo, hliník, meď, mosaz, bronz). Její funkcí je tvořit „překážku“ pro orgon a ten se od částic (kousků) chaoticky odráží, čistí a zrychluje. Uvnitř orgonitu je vložen křišťál, který působí jako katalyzátor, který urychluje výměnu energií. Negativní energii odebírá a pozitivní energií vás nabíjí. Do orgonitů přidáváme léčivé minerály, které nejen, že zvyšují a zkvalitňují pozitivní energii, ale zároveň je orgonit obohacen o  léčivé účinky těchto minerálů.

Orgonit pracuje nepřetržitě.

Energie z orgonitů blahodárně působí na každého, kdo je v jeho dosahu. Pročišťuje prostředí od negativních energií, emočních problémů a elektrosmogu. Navozuje harmonii jak ve fyzickém tak v duševním stavu. Veškeré živé organismy v dosahu orgonitu velmi dobře prospívají.

Orgonit čistí vše, co čistit potřebuje (emoce, sny). U citlivějších jedinců dokáže spustit i očistné procesy na tělesné úrovni (bolest hlavy apod.)

Nebojte se do pár hodin vše vymizí, orgonit se ladí na vaše vibrace.

Pokud intenzivně pracujete na nějaké změně ve svém životě, máte nějaké cíle a přání, chcete, aby Vám orgonit pomohl s něčím konkrétním, pak Vaše soustředěná energie a záměr může působení orgonitu zesílit.

Orgonity nenahrazují lékařskou či léčitelskou ani jinou odbornou péči, ale mohou významně podpořit procesy uzdravování a obnovy harmonické funkce lidského organismu.

Umístění

Umístit je můžete kdekoliv v bytě. V blízkosti televize, počítače, na pracovní stůl, ke kytičkám, na parapet, nebo třeba na noční stolek ale NIKDY ne nad vaši hlavu! Tam je místo pro vašeho Anděla Strážného:).

Každý orgonit osobně aktivuji kyvadlem za pomocí energie SHAMBALLA.

SHAMBALLA v sobě slučuje univerzální životní energii, Mahatma energii - neboli "JÁ JSEM". Energie Nanebevzatých Mistrů a andělské energie. Urychluje rozšíření našeho vědomí, a tím i vědomí lidstva. Je místem uvnitř nás samých, místem, které nalezneme a již nikdy neztratíme, pokud se naplníme Láskou, pokud začneme hledat v sobě a ne ve vnějším světě. Prostřednictvím Shambally jsme spojeni s energií Mistrů a Mistryň, kteří nám svojí Láskou a Světlem pomáhají.

Každý orgonit obsahuje čistý křišťál a polodrahokam, který napomáhá člověku vyřešit daný problém, s kterým se potýká.

KŘIŠŤÁL 

Díky své jedinečné spirálové krystalické formě je nejúčinnějším léčivým krystalem a nejsilnějším zesilovačem energie na této planetě. Nachází se po celém světě. Pohlcuje, ukládá, uvolňuje a reguluje energii. Kromě toho ji dokáže výborně odblokovávat. Křišťál je nejdokonalejší léčivý kámen a lze jej užít při řešení jakéhokoli problému.

OBSAHUJE:

  • Labradorit
  • 24 Kt zlato

LABRADORIT

Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Potlačuje strach, nejistotu a zbytky minulých zklamání. Odstraňuje z vědomí představy jiných lidí včetně myšlenek útočících na vaši auru. Slouží jako ochranný štít proti zlostným lidem a energetickým upírům. Ochraňuje před zlostí, nenávistí, pokusech o uhranutí a vysávání energie. Léčí poruchy očí a mozku, přináší úlevu od stresu a reguluje metabolizmus. Uzdravuje nachlazení, dnu a revmatizmus. Snižuje krevní tlak.

LOTOSOVÝ KVĚT

Lotos je obrazem prvopočátku světa, vzniku života. Je symbolem znovuzrození, krásy, života, štěstí, čistoty a duchovnosti. Symbolizuje harmonii mužského a ženského počátku. Podle buddhistických mýtů byl lotos prvním květem, který se objevil na světě. V buddhismu symbolizuje cestu života, kterou je třeba ujít k osvícení. Vyrůstá z bahna, prodírá se špinavou vodou, až se nakonec čistý a zářivý objeví na hladině. Od dávných dob se věřilo, že lotos rodí bohy, v lotosu se probouzí bůh, což znamená, že se božská podstata – duše probouzí do „lotosového květu“ v Harmonii a Lásce uvnitř nás.

VELIKOST

Velikost: 11 cm ( ideální pro karafu)

Orgonity tvořím s láskou a záměrem najít si svého konkrétního majitele, kterému pomůže na své cestě k sebepoznání. Každý orgonit osobně aktivuji.

Orgonit se stane vašim novým "přítelem" <3

********************************************************

Na všechny fotografie si vyhrazuji autorská práva. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto vás prosím vyvarujte se prostému napodobování mých výrobků.

Menu
--