Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Tyrkenitová stébla s hematity

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 9695970
Zobrazení: 141x
Vloženo: 6.7.2018
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Štíhlá stébla trav, jemná jednoduchá elegance...

Autorské ručně vyrobené originální náušnice - elegance prosté linie, romantika, něha, ženskost.  Jsou vhodné k nejrůznějším příležitostem... podle Vaší nálady...

Jsou vyrobeny z atestovaných materiálů bez použití komponentů. Základ konstrukce je z Osteofixu (hypoalergenní netečný materiál používaný ve zdravotnictví). Náušnice jsou dlouhé, provlékací, bez zavíracího zapínání. Konstrukce z Osteofixu je pevná a drží smyčku uzavřenou. Na požádání můžu k náušnicím zaslat silikonové zarážky.

Každé náušnici dominují dvě hladké rondelky tyrkenitu (10 a 8 mm) a tři kuličky hematitu (3 mm). Kameny jsou v dobré kvalitě, pro tyrkenit je typická světle tyrkysová barva s decentní žilkou světlehnědé a hematity jsou kovově černé.

Ušlechtilý nerez je v porovnání se stříbrem mnohokrát pevnější a tvarovně i barevně stálejší. Nereaguje s kůží, neoxiduje, neodírá se, nemění svou barvu, nešpiní, nereziví. Pájeno bezolovnatým cínem  s obsahem stříbra

Náušnice nevyžadují velkou údržbu. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín je vhodné podle potřeby přeleštit vatou k cídění drahých kovů - dá se běžně koupit v drogerii - nebo utěrkou na šperky.

Celý motiv je velmi pevný a výborně odolává mechanickému poškození. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Jsou lehoučké a pohodlně se nosí. Můžu je doporučit i ke stálému nošení.

Délka jedné náušnice je 37 mm, její váha je 1,2 g.

Podle konkrétního přání můžu doplnit dalšími kousky (prsten, čelenka, náhrdelník, náramek, ...). Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--