Domů Zboží Od Jitara

Adventní chaloupky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Jitara

Katalogové č.: 8500109
Zobrazení: 689x
Vloženo: 2.5.2017
Počet srdcí: 84x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento adventní kalendář je tak trošku můj splněný sen.Zasněžená krajina a v ní jsou zasazené ,jako české granáty ,české chaloupky.

24 ručně vyšívaných chaloupek,přičemž každá je jiná.Liší se v detailu,barvě,tvaru střechy.Na každé je malý dřevěný knoflík  s motivem vánoční chaloupky a na jeho rubové straně ručně vypálené číslo.

Obrázek uprostřed je též ručně vyšívaný.Náročnější o to,že je na látku vyšívaný tzv.přes kanavu.Mřížka pomocného materiálu se po vyšití opatrně vytahá nit za nitkou.

Kalendář má rozměr 60 x 106 cm,je šitý z bavlněných látek,hlavní panel je  zažehlený  ronofixem,pak následuje vrstva silného vatelínu a zadní,bavlněná látka.Chaloupky jsou zavěšeny na knoflíkách-hvězdičkách.Ty jsou přišité  skrz celý panel a tím je zároveň kvalitně  celá práce zpevněná.

Prát můžete ručně ve vlažné vodě,raději  s troškou octa,i když  bavlnky mám léty vyzkoušené a vím,že nepouští.Ale čert nikdy nespí....Chaloupky jsou též šité jako patchworkový sendvič-výšivka na kanavě,ronofix a bavlněný vnitřek.

Žehlit můžete bez omezení teploty,látky jsou  vysrážené.

Zakoupením tohoto adventního kalendáře získáte neopakovatelný originál,který bude dělat radost Vašim dětem po mnoho let.

A proč je neopakovatelný ? Je málo,pravděpodobné,že se v dohledné době pustím do něčeho,co mi zabralo s menšími přestávkami téměř půl roku volného času.

  

Menu
--