Domů Zboží Od Miluše Škachová

"Amulet s prehnitem"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Miluše Škachová

Katalogové č.: 11923344
Zobrazení: 196x
Vloženo: 7.11.2020
Počet srdcí: 47x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský cínovaný náhrdelník, Miluše Škachová.

Nápadný cínovaný náhrdelník jehož základem je tromlovaný kámen prehnit o velikosti 21 mm. Náhrdelník je vytvořen tiffany metodou.

Prehnit nám pomáhá zvýšit nám naše vlastní úsilí při hledání pravdy, moudrosti a porozumění. Jeho olivový paprsek značí vnímavost vůči novým nápadům a myšlenkám. Olivová v nás probouzí schopnosti a podporuje jejich rozvíjení, pomáhá nám dosáhnout vytčených cílů a soustředit se na dokončení našich plánů. 

Kameny olivové barvy se nazývají „kameny učení", odráží pravdu a harmonii, znamenají uvědomění si, změnu, posílení schopnosti naslouchat, nezávislost, hledání významu podstaty, vypořádání se se sklíčeností. 
Prehnit pomáhá řešit duchovní a duševní problémy, potlačit obavy, strach a pochybnosti. Harmonizuje srdeční čakru, pomáhá v úsilí vyvážit mysl a fyzickou stránku, myšlenky, zkušenosti, sny a realitu. Jeho silná energie potlačuje strasti ze ztracené lásky a partnerských vztahů.

Prehnit jako talisman: prehnit je tradiční talisman pro duševní a duchovní problémy, tlumí strach, úzkost a pochybnosti, které mohou člověka doslova ochromit a život učinit komplikovaný. Používá se při snaze vyvážit mysl a tělo, myšlenky a zkušenosti, sny a realitu. Jeho energie je silná, potlačuje traumata z nevydařených vztahů a ztracené lásky.
Prehnit je vhodný pro meditace, pro zvýšení soustředění se na daný úkol. Položený na stole by měl zajistit klid, pozornost a schopnost se naučit.
Prehnit je oblíbeným kamenem psychotroniků, zejména jasnovidců. Je výborným ochranným kamenem, přináší klid a mír.
Podporuje bezpodmínečnou lásku, duchovní růst a intuici. Zvyšuje schopnost rozpoznat pravdu v každodenním životě, pomáhá harmonizovat a sladit naši vůli s naším srdcem.

Přívěsek je zavěšen na  řetízku gunmetal o délce 70 cm.

Velikost náhrdelníku: 5,5 cm na šířku, 5,5 cm na výšku, měřeno v nejširších místech bez očka.

Povrchová úprava černou patinou, ošetřeno antioxidačním činidlem.

Dodáváme v dárkovém balení.

Menu
--