Domů Zboží Od Michaela2308

"Angelit/Lapis Lazuli/Howlit" - minerálový náramek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Michaela2308

Katalogové č.: 9773804
Zobrazení: 64x
Vloženo: 8.8.2018
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z minerálů: Angelit, Lapis Lazuli a Howlit. Navlečeno na silikonové pružence, vhodný pro obvod cca 16-17cm.

Angelit - je symbolem míru a bratrství, umožňuje kontakt s říší andělů, cestování mimo tělo. Vhodný pro léčitele – zvyšuje vnímavost a naladění. Pomáhá při telepatickém spojení, stimuluje jasnovidnost, navazuje kontakt s vesmírnou energií. Umožňuje pravdomluvnost, chrání Vás před krutostí, zvyšuje soucit a smíření se s věcmi, které nelze změnit. Účinný zejména v oblasti krku - léčí záněty, uvádí do rovnováhy štítnou a příštítnou žlázu. Umí odblokovat meridiány, napravuje poruchy tkání, zajišťuje rovnováhu tekutin v těle, je močopudný, pomáhá při potížích s plícemi. Utišuje bolest ze slunečních spálenin.

Lapis Lazuli pomáhá při depresích, nespavosti a stresu, proti stesku, podporuje citlivost a vnímavost, pocit jistoty a bezpečí, harmonii v mezilidských vztazích.
Snižuje teploty, vysoký krevní tlak, tiší bolesti při menstruaci a léčí její poruchy a nepravidelnosti, bolesti hlavy.
Používá se k léčbě nespavosti, kožních nemocí, krevních výronů, alergií, zánětlivých onemocnění, žlučníku, očních chorob.
Neutralizuje jedy v těle, posiluje tkáně a výrazně napomáhá při léčbě tkáňových rakovinných nádorů. Pomáhá při poruchách žláz s vnitřním vyměšováním, posiluje lymfatický systém.

Menu
--