Domů Zboží Od Oxanka

Apatit. Náramek- Síla regenerace a znovuzrození.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 13396142
Zobrazení: 32x
Vloženo: 15.6.2022
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Překrásný náramek z ohlazených kousků nádherně modrého apatitu + čtyřlístek (chir.ocel).

Apatit modrý : kámen motivace. Na úrovni psychické pomáhá stabilizovat a najít opět motivaci po silném vyčerpání. Podporuje samostatnost a cílevědomost.

Má podnětné vlastnosti. Představuje styčný bod mezi věděním a hmotou. Je to kámen, který podporuje filantropické sklony a vzbuzuje touhu po službě druhým. Apatit je naladěný na budoucnost, ale přesto dokáže člověka spojovat s minulými životy. Je zdrojem psychických darů a duchovního naladění. Prohlubuje meditaci a zvyšuje tzv. hadí sílu neboli kundalini. Napomáhá komunikaci a sebevyjádření ve všech rovinách.

Psychologicky apatit zvyšuje motivaci a vytváří rezervy energie. Vyvolává otevřenost, usnadňuje kontakt s ostatními lidmi, podněcuje k otevřenému jednání. Potlačuje lhostejnost a nepřátelství, odstraňuje negativní postoje. Pomáhá hyperaktivním a autistickým dětem.

Povzbuzuje tvůrčí schopnosti a intelekt, pročišťuje zmatky a spory, pomáhá získat informace, jichž lze využít k osobnímu i společnému prospěchu. Rozšiřuje vědomí, otevírá cestu k pravdě. Tiší lítost, apatii a zlost. Snižuje podrážděnost a překonává citové vyčerpání. Uvolněním energie kořenové čakry odstraňuje zklamání a podporuje vášeň, v níž není přítomna vina. 

Symbol čtyřlístek přináší svému nositeli štěstí. Jeho čtyři listy symbolizují čtyři světové strany a čtyři živly - oheň, vodu, zemi, vzduch.

Přináší nejen štěstí, ale i lásku, peníze a je ochranou před negativními vlivy. První lístek znamená štěstí, druhý udržuje pevné zdraví, třetí přináší bohatství a čtvrtý se stará o lásku.

V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte. 

Další šperky najdete zde- https://www.fler.cz/shop/oxanka  

Menu
--