Domů Zboží Od Nemravka - materiál

Apoxie Sculpt / Černá / 454 g

809 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Nemravka - materiál

Katalogové č.: 4160819
Zobrazení: 136x
Vloženo: 13.8.2013
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné je vzhledem k množství zboží nastaveno jednotně, jeho výše je však odvislá od velikosti zásilky a pohybuje se v průměru od 58 do 85 Kč. Poštovné je vždy nastaveno dle velikosti objednávky. +++ Poštovné při objednávkách nad 3000 Kč zdarma +++ Pokud máte zájem o více kusů od jednoho produktu tak nás prosím kontaktujte.

Apoxie Sculpt je 2složková modelovací hmota hladké konzistence, kterou je jednoduché připravit a použít.

Pro použití je netoxická, voděodolná a hlavně... nepraská. Můžete ji použít v průběhu 2 - 3 hodin (kdy je tvarovatelná). Do 24 hodin usychá zcela. Můžete ji brousit, vyrývat, vrtat bez toho, aniž by praskala a dále barvit a pokrývat dalšími vrstvami (které můžete péct).

Přilne k plastům, pryskyřici, dřevu, kovu, keramice, sklu, polymerům a dalším materiálům, je tedy všestranně použitelná - buď jako skelet - u polymerů např. základ většího náramku, nebo jako vrchní vrstva. Apoxie je hodně pevná, proto můžete popustit uzdu své fantazii a šperky tvarovat jako 3D s vystupujícími prvky a detaily.

Tuto hmotu používají světoví umělci pro výrobu polymerových trojrozměrných objektů, ale také větších šperků (kabelek, náramků atd.)

Obsah: 16 oz. (454 g)

    Menu
    --