Domů Zboží Od Dara bags

Baby Love no.62 / Celokoženková

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Dara bags

Katalogové č.: 10826742
Zobrazení: 75x
Vloženo: 27.8.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

„Plenky máte?“ „Troje.“ „Kdyby plakal, tak mu dej dudlík.“ „Jasný.“ „Kdyby tak jako kníkal, tak má hlad.“ „A v tašce je lahvička, já vím…“ „A kdyby na něj svítilo sluníčko, tak mu dej klobouček, jasný?“ „Ségra, no tak, v rodině už máme tři děti. A i tohohle sviště zvládnu. Věř mi.“ „Brácha, strašně moc ti děkuju, že ho vezmeš na chvilku ven.“ „Maličkost. A ukliď si tady ten mrdník. Co prosím tě celý dny děláš? Vždyť máš přeci mateřskou dovolenou!“ „A švihej!“ Dveře se zaklaply. Nezvyklé ticho. Pro čerstvou matku je to signál, že něco není v pořádku. Okamžik, než si podvědomí uvědomí, že potokem je se svým strýčkem na procházce. No, na procházce, spíš strýček je na lovu osamělých běžkyň na tu rozkošnou tvářičku svého synovce… Ale ten klid. Ten božský klid!

Kočárová taška Baby Love je navržená a testovaná maminkami. Spolehlivě pojme všechny přebalovací propriety, zásobu dudlíků, chrastítko, kousací hračky, náhradní dupačky, lahvičku, piškotky a spousty, spousty dalších nezbytností. I na autíčko nebo medvídka se myslelo!

Brašna Baby Love je konstruována tak, aby všechno důležité bylo doslova na dosah ruky. Přední vnější kapsa je maximálně prostorná. Plus dvě menší kapsičky a jedna velká kapsa na zip na zadní straně. Vnitřní prostor je členěn čtyřmi nakládanými kapsami. Podšívka také obsahuje dvě pružné síťové kapsičky na lahvičky na pití. I při maximálním zaplnění kabelka nezmění tvar díky integrované kostici.

Na přední straně naleznete i očko na uchycení dudlíku, maňáska nebo oblíbeného talismanu.

Rovněž je možné dokoupit poutka na kočárek Click Clack v barvě tašky. 

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov.

Parametry

Výška 40 cm
Šířka 40 cm
Hloubka 20 cm
Délka popruhu 130 cm
Vnitřní vstup 43 cm
Šíře dna 14 cm
Formát A4 ANO
Maximální nosnost 4 kg
Šířka popruhu

4 cm

Autorkou motivu je Dušana Rapošová, přední česká grafička a malířka. Její styl je velmi charakteristický, Dušana Rapošová ráda balancuje na hraně mezi sněním, dětskou naivitou a čistou fantazií. Svůj umělecký život zasvětila malbám okatých Dušinek, které připomínají víly s rozličnými barevnými motivy krajiny, květin, zvířat nebo oblohy. Její hravé obrazy jsou plné naděje, odpuštění a pochopení.

Menu
--