Domů Zboží Od PS ART petra skopalova

BAREVNÝ DEKORAČNÍ POLŠTÁŘ - Dotyky kruhů

633 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od PS ART petra skopalova

Katalogové č.: 5341485
Zobrazení: 157x
Vloženo: 24.7.2014
Počet srdcí: 92x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento unikátní dekorační polštář krásně a naprosto jedinečně oživí a akcentuje Váš domácí interiér. Polštář je vyroben z vysoce kvalitního  a odolného materiálu (směs polyesteru a bavlněné příze) a zaujme na první pohled nejen svými jedinečnými barvami, ale i originálním geometrickým motivem inspirovaným skutečným obrazem malířky Petry Skopalové.

Motiv obrazu je digitálně vytištěn na obě strany polštáře, je ručně stříhán i sešíván. Veškeré stehy a zátěžové partie jsou dvojitě prošity a zaručují tak prvotřídní kvalitu a trvanlivost. Povlak na polštář je opatřen všitým zipem pro snadnou manipulaci a údržbu. Polštář tak díky svému kvalitnímu zpracování i materiálu samotnému působí velice luxusně a zaujme na první pohled.

Každý polštář je vyráběna v USA vždy v limitovaném počtu, čímž je  i nadále zachována originalita a unikátnost původního uměleckého díla. 

Obraz, který je na polštáři reprodukován se jmenuje DOTYKY KRUHŮ.

Povlak na polštář má rozměr 50 x 50cm, po předchozí dohodě je možné dodat i s vnitřní výplní (konečná cena polštáře bude pak navýšena o 100,- Kč)

Děkuji, že jste si prohlédli mou nabídku.

Menu
--