Domů Zboží Od Tvořivá dílna HAKY

Betonová sada "Kostky"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Tvořivá dílna HAKY

Katalogové č.: 12006541
Zobrazení: 25x
Vloženo: 27.11.2020
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý a moderní styl.

Náhrdelník je tvořený třemi betonovými kostkami o délce hrany 16 a 12 mm. Kombinace s malými kovovými kuličkami mezi nimi. Kostky jsou na obruči, ale mohu je dát i na voskovanou šňůru (cca 49 cm). Celková váha náhrdelníku je pouhých 15 g. 

Náušnice jsou tvořeny betonovou kostkou o délce hrany 12 mm. Celková váha náušnic je pouhých 6 g. Nemusíte tedy mít obavy z velké váhy. Váha je srovnatelná, nebo často dokonce menší ve srovnání s běžnými korálkovými náušnicemi.

Kostky jsou z velmi jemného betonu, dobarvené pigmenty. Nikdy nebudou dvě kostky stejné, vždy budou originální - zvolte si z jednotlivých variant. Všechny prvky jsou ručně odlévané do forem. Jedná o ruční práci. Struktura betonu je jemnozrnná, přesto typická svými nedokonalostmi, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled. Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která působí ochranně proti vodě, chrání povrch proti oděru a zabraňuje usazování nečistot, ale zároveň nemění barevný tón podkladu.

Sadu můžete ještě doplnit o betonový náramek.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Sezemicích, Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Pokud byste chtěli upravit délku, barvu šňůry, nebo dát na řetízek z nerezové oceli (+70 Kč), či přizpůsobit barvy/počet kostek, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím Fler zprávy a vytvořte si šperk přímo na míru. O případné změně ceny Vás budu informovat.

Menu
--