Domů Zboží Od Tvořivá dílna HAKY

Betonový náramek s jednou žíhanou kostkou

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Tvořivá dílna HAKY

Katalogové č.: 11089662
Zobrazení: 37x
Vloženo: 2.12.2019
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Netradiční betonový šperk pro všechny, kteří mají rádi jednoduchý, decentní moderní styl. Pro některé možná překvapivé, ale je velmi elegantní a určitě upoutá pozornost ostatních. Je to nadčasový šperk, který se hodí ke každému outfitu.

Betonová kostka je z velmi jemného betonu, ručně odlévaná do formy. Jedná o ruční práci, každá kostička je originál. Struktura betonu je jemnozrnná, přesto typická svými nedokonalostmi, jež mu dodávají jeho osobitý vzhled. Veškeré betonové prvky jsou ošetřeny speciální impregnací, která působí ochranně proti vodě, chrání povrch proti oděru a zabraňuje usazování nečistot, ale zároveň nemění barevný tón podkladu.

Náramek je tvořený jednou betonovou žíhanou kostkou o délce hrany 12 mm. Žádné dvě kostičky nebudou nikdy stejně žíhané. Kostka je na voskovaném provázku, u kterého si sami můžete upravit jeho průměr podle Vašeho zápěstí, maximální průměr je 28 cm. Je tedy vhodný pro dívky i chlapce, pro ženy i muže. Je pro většinu lidí překvapivě lehký, váží pouhé 3 g. Skvěle se doplňuje s betonovým náhrdelníkem či náušnicemi.

Pokud byste potřebovaly jeho délku ještě upravit, nebo úpravu barvy/počtu kostek, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím Fler zprávy a vytvořte si šperk přímo na míru. O případné změně ceny Vás budu včas informovat.

Dodání v dárkové krabičce, posílané doporučeně v obálce s bublinkovou fólií Českou poštou. Osobní odběr ZDARMA v Holicích v Čechách. Po domluvě i v Třebechovicích p. Orebem či Vlčnově u Chrudimi.

Menu
--