Domů Zboží Od artemis1981

BÍLÁ ŠALVĚJ svazeček - očištění, posílení

160 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 5 zájemců.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.6.2024 00:00 z důvodu "DLOUHODOBÉ UZAVŘENÍ OBCHODU". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od artemis1981

Katalogové č.: 8190463
Zobrazení: 474x
Vloženo: 24.1.2017
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Indiáni považují bílou šalvěj za nejposvátnější bylinu a velmi účinný lék. Je ceněna hlavně pro své očistné účinky, proto se používá před různými ceremoniemi a rituály.
Velmi dobře pročišťuje místnosti i různé předměty, dokáže ale také vyčistit naši duši a pomoci při hledání cesty ve vlastním životě. Její léčivé vlastnosti vyhání negativní energii a zlé duchy. Používá se i při obřadech pro požehnání a prosperity. Po celá staletí se bílá šalvěj používá k čištění, očištění a ochraně, je považována za posvátnou rostlinu. Dle tradice mají i rostliny a zvířata svého ducha. Duch bílé šalvěje je zasvěcen ochraně a požehnání.
Vůně při vykuřování je velmi jasná, typicky kořeněná.
Ovlivňuje ducha a posiluje paměť.
JAK POUŽÍVAT:
Svazečky používají zejména severoameričtí Indiáni. Svazeček na konci zapalte a nechte rozhořet. Doutnající kouř směrujte do míst, které chcete očistit nebo chránit. Během pálení je důležité vyjádřit vděčnost prostřednictvím ducha rostliny, vyjádřit svůj záměr, proč šalvěj pálíme, co si přejeme. Kouř se váže k negativní energii, jakmile se kouř začne rozptylovat, přeměňuje tyto negativní energie v energie univerzální.
Bílá šalvěj může být použita téměř k jakékoli očistě - očistě domova, osob - lidí, krystalů, krystalových šperků, pozemků, předmětů, ... Svazky bílé šalvěje dobře fungují pro čištění větších ploch, zatímco volné listy bílé šalvěje mohou být přesnější.
1. Nastavte jasný záměrem
Váš záměr je nesmírně silný - musí být jasný a přesně definovaný.
Kromě toho žádejte šalvěj - prosím o vyčistění a ochranu prostor, pomoc uvolnit negativní energii na a proměň ji ve světlo.
2. Správně zapálit
Zapálit šalvěj u samotných špiček listů - zapálit jednou a rychle sfouknout plameny, aby listy pouze doutnaly.
3. Používat plynulé pohyby při vykuřování
Použijte plynulé pohyby při rozvádění kouře kolem vašeho domu, těla nebo předmětů. To je důležité pro bezpečnost, stejně jako duchovní účely. Kromě toho zavřít okna a dveře, aby se minimalizoval průvan. Při doutnání doporučuji pod svazkem držet misku / ideálně mušli Abalone /, aby měl popel kam klesat. Kouř rozháníme pomocí ptačích per nebo rukou.
4. Nechte doutnat
Existuje obecné pravidlo - šalvěj násilně neuhasínáme. Duch uvnitř šalvěje ví, jak dlouho potřebuje být negativita vymazána a podle toho bude šalvěj hořet. Ctěte toto pravidlo.
Po uhasnutí důkladně zkontrolujte svazeček zda ještě nedýmá. Pokud ano a již si přejete rituál ukončit tak můžete doutnající konec odstřihnout nebo udusit zapíchnutím do misky s pískem. Zbylý svazeček použít příště.
Latinský název: Salvia apiana
Hmotnost: cca 15 gramů
Účinek: očistný
Vůně velmi jasná, typicky kořeněná, čerstvá, pročisťující, nezaměnitelná
Délka: cca 12 cm
Země původu: USA
Způsob spalování: samovolně, ideálně mít připravenou misku s pískem

Menu
--