Domů Zboží Od LéčiváSílaKamenů

BLÍŽENEC - Čakrový harmoniz.náramek - sokolí oko

355 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od LéčiváSílaKamenů

Katalogové č.: 9887120
Zobrazení: 99x
Vloženo: 19.9.2018
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Léčivé a hrarmonizační šperky

Tento náramek je vyroben z 6mm drahých kamenů vybroušených do tvaru korálků, a samozřejmě i zde platí pravidlo čím větší kámen, tím silnější je jeho účinnost léčivá i harmonizační.

Základem náramku jsou korálky ze sokolího oka, které jsou doplněny harmonizačními čakrovými kameny - záhněda, houbový korál, karneol, citrín, mechový achát, růženín, tyrkenit, ametyst, křišťál s turmalínem

SOKOLÍ OKO je kamenem slunce, je talismanem proti nepřátelským myšlenkám. Dokáže rozlišit mezi božským přáním a tím, co opravdu potřebujete. Vyrovnává činnost obou mozkových hemisfér. Pomáhá sbírat informace a vytvářet z nich jeden celek. Usnadňuje řešení vnitřních konfliktů a pomáhá hledat vlastní nadání.

Délka náramku je cca 18-19 cm, na požádání je možné velikost náramku upravit.

Každý náramek je dárkově zabalený a doplněný popisem působení jednotlivých kamenů.

Moc drahých kamenů spojená s planetami a hvězdami souvisela vždy s vírou souvislosti a vztahy všech nebeských i pozemských těles. Sluneční znamení, ve kterých jsme narození, předurčuje naše základní vlastnosti. Je však jen na nás samotných, které z těchto vlastností více rozvineme a které třeba i opustíme. K rozvíjení vlastností jednotlivých znamení zvěrokruhu nám příroda dává možnost využití mocné síly drahých kamenů, ze kterých tvořím šperky. Toto je jedna z cest, jak můžeme léčit naše tělo i duši.

Menu
--