Domů Zboží Od Dajen2sell

Boho náramek FANTASY

200 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dajen2sell

Katalogové č.: 12641664
Zobrazení: 30x
Vloženo: 26.7.2021
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nádherný Boho náramek FANTASY. Je vyrobený z Ulexitu, achátu a opalitu. Všechny náramky jsou z pružného elastomeru, takže se velikostně krásně přizpůsobí. Pro více info pište zprávy :)

kulička 8 mm

délka 18 cm

Achát byl pojmenován podle řeky Achates na Sicílii. Je ochranným kamenem, který zmírňuje stresové stavy a dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Achát stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie.

OPALIT

Harmonizuje čelní a korunní čakru, vyrovnává síly Jin a Jang, tedy temnotu a světlo, dva doplňující se opaky spojené do jednoho celku. Jin symbolizuje ženskost, tmu a pasivní sílu a Jang symbolizuje mužnost, světlou a tvořivou sílu). 
Opalit má jemnou energii, je vhodný pro meditaci. Používá se ke zlepšení komunikace na všech úrovních, zejména duchovní. Pomáhá odstranit blokády čaker a meridiánů, podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o vlastních skrytých pocitech.
Opalit je považován za kámen klidu, je vhodný pro tlumení deprese a úzkosti a kamenem lásky, vhodný pro upevnění vzájemných romantických vztahů a věrnosti.
Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro hodnotu a pochopení smyslu bytí, pro schopnost čelit obavám, přináší klid a vyrovnanost.

Kočičí oko
Ulexit dokáže ulevit od dlouhodobého vyčerpání, stresu a deprese. Zlepšuje náladu, dodává energii a navrací zpět do harmonie. Ulexit je skvělým pomocníkem při meditacích, relaxacích a zlepšuje kreativitu a uměleckou představivost. Často je kámen spojován s úspěšným rozhodováním v podnikání, takže je prospěšný pro každého začínajícího podnikatele.
Menu
--