Domů Zboží Od Dajen2sell

Boho náramek - Indie

200 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dajen2sell

Katalogové č.: 12652699
Zobrazení: 20x
Vloženo: 1.8.2021
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Boho náramek - Indie, vyrobený z magnezitu, tygřího oka a jaspisu doplněný přívěškem slona pro štěstí. Všechny náramky jsou z pružného elastomeru, takže se velikostně krásně přizpůsobí. Pro více info pište zprávy :)

délka 18 cm

korálky 8 a 6 mm

Jaspis má v lidové tradici receptivní energii, udává se, že je úzce spjat se zemí, podporuje a rozvíjí kořenovou čakru, ochraňuje. Jaspis údajně přináší klid, oporu a pomoc ve stresu. Ve formě talismanu je považován za ochranný kámen před fyzickými i duševními riziky, který též údajně pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje touhy a rozmary, přivolává štěstí. 

Magnezit
Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.
tygří oko
Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií pomáhá uzemnit lidi, kteří ztratili spojení s realitou a zároveň podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí. Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.
Menu
--