Domů Zboží Od Dajen2sell

Boho náramek - sen (wedding collection)

270 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Dajen2sell

Katalogové č.: 12644080
Zobrazení: 40x
Vloženo: 27.7.2021
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Boho náramek - sen. Náramek je vyrobený z křišťálu a jadeitu, dále je doplněný stříbrnými doplňky z chirurgické oceli, zirkony, broušenými českými korálky. Kolekce wedding pro boho nevěsty, nebo jen tak pro radost či potěšení někoho hezkým dárkem :) Všechny náramky jsou z pružného elastomeru, takže se velikostně krásně přizpůsobí. Pro více info pište zprávy :)

kulička 8 mm

délka 18cm

Křišťál

Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.

Jadeit

Je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku, má sílu prodlužovat život, přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha, chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. Jako kámen snů, položen na čele, přináší sny nahlížející do hloubky našeho nitra.


Menu
--