Domů Zboží Od Šperky Jana

Botswanský achát 8 mm kámen dlouhověkosti

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šperky Jana

Katalogové č.: 11766531
Zobrazení: 83x
Vloženo: 19.9.2020
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné jen 38,- Kč při přepravě Balíkovnou na adresu. Akce platí pouze pro objednávky zaplacené do 30.4.2024

Unisex náramek z nádherně vybarveného Botswanského achátu, vyrobený z kuliček achátu o průměru 8 mm na kvalitní silikonové gumičce.

Možno kombinovat s dalšími šperky z achátu, které najdete tady: https://www.fler.cz/moje-zbozi2?f=sellcategory:504627,sort:TOP_DATE

Něco o achátu: 

Užití: odvaha, síla, dlouhověkost, láska, ochrana, úrodnost půdy, uzemnění
Vlastnosti: přiřazen planetě Merkur.
Metafyzické vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Botswanský achát je výborný pro skoncování s kouřením, pomáhá překonávat deprese a ulevuje vzniklému napětí, podněcuje činnost korunní čakry.

Menu
--