Domů Zboží Od OcelOva

Brož B1KO"Když ji miluješ.." květ s rudým korálem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 13100868
Zobrazení: 24x
Vloženo: 26.1.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jediném kuse z romantické kolekce variací na květy. 

Tato kráska dokáže prozářit každý den! Když se na ni podíváte, musíte se usmát a Váš svět je hned barevnější a veselejší. Vypadá báječně na letních šatech stejně jako na zimním kabátě! Můžete ji nosit celý život, nikdy nevyjde z módy. Upřímně věřím, že si ji skutečně zamilujete!

Okouzlí Vás svou rozevlátou modelací v prostoru, vyváženou kompozicí, množstvím propracovaných detailů, čistým provedením a strhující barevností zlomků korálu.

kyti

Brož je vyrobena celá ručně. Tepaná, ohýbaná, tvarovaná z chirurgických drátů o mnoha různých tloušťkách, zdobená zlomky korálu a červeným skleněným rokajlem pro odlehčení květu a probarvení drátu.

Šířka květu je max. 4,5 cm, celková délka vč. stonku 10 cm. Zdobná část je pevně mechanicky upevněna k brožovému můstku z chirurgické oceli o délce 1,8 cm (je skrytý pod květem).

Ocelové REDA dráty použité k výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

kyti

Šperk je dárkově zabalen v originální "OcelOva" krabičce. Pokud je to dárek, napište mi, přibalím Vám zdarma značkovou taštičku (abyste nemuseli nic dalšího řešit a měli vše připraveno k předání).

NOVINKA! Každý šperk má svůj "rodný list" vlepený do víčka krabičky, kde je uvedeno jeho jméno, zdobení, datum vyhotovení a můj podpis. 

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu. 

Menu
--