Domů Zboží Od OcelOva

Brož B46PO "Jako sen" bílé a růžové perly exkluziv

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 10908190
Zobrazení: 94x
Vloženo: 29.9.2019
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z romantické kolekce variací na květy. Vyniká kouzelným prostorovým tvarem, precizním zpracováním, propracovaností detailů, vyváženou kompozicí, krásou pravých sladkovodních perel a elegantním nadčasovým výrazem.

Prostorová modelace šperku dodává neopakovatelnou dynamiku, květ jakoby ožívá, neustále nastavuje pohledům jinou tvář a tím je unikátní.

Jedná se o unikátní šperk s osobností, který si určitě zamilujete!

Brož je vyrobena ručně. Tepaná, ohýbaná, tvarovaná z chirurgických drátů zdobená pravými sladkovodními perlami výběrové kvality a perleťovými šupinkami. Pečlivě natvarovaný květ je ve svém středu, v okvětních lístcích a stonku zdoben perlami různých tvarů a velikostí pečlivě vybraných tak, aby společně vytvořily harmonický celek. Zvolila jsem centrální velkou bílou perlu o průměru 12 mm v kombinaci se světle růžovými perlami o průměrech 0.3 - 0.8 cm.  

Šířka květu max. je 5,5 cm, celková délka vč. volného konce 12,3 cm, váha pouhých 8 g. Zdobná část je pevně mechanicky upevněna k brožovému můstku z chirurgické oceli o délce 1,8 cm.

Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

Dárkové balení je samozřejmostí u všech mých šperků.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--