Domů Zboží Od Atelier mezi kopci-minerály

Čakrový náramek s jaspisem sezamovým

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Atelier mezi kopci-minerály

Katalogové č.: 9657663
Zobrazení: 51x
Vloženo: 20.6.2018
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je navlečen na silikonové pružence. Průměr náramku je cca 6,5 cm. Velikost tromlované kuličky je cca 8 mm.

Navlečen z jaspisu sezamového, z tromlovaných kuliček minerálů odpovídající barvám čaker. Doplněn o korálky z nerez oceli.

JASPIS SEZAMOVÝ 

Jedná se o jeden z druhů velké škály jaspisů. O jaspisu se tvrdí, že je to matka všech kamenů. Od pradávna se mu připisuje magická síla a účinky. Chrání nás proti kouzlům a nástrahám z onoho světa, pomáhá tišit bolest, která vznikla z lásky. Pomáhá spojovat protiklady a nacházet společnou cestu.

Vhodný na alergie. Usměrňuje naši přehnanou žárlivost, podporuje naši fantasii a kreativitu. Nabijíme na nepřímém slunci nebo v noci za úplňku. 

Červený korál

Symbol ženství, plodnosti, pouta matky s dítětem, lásky, oddanosti. Jeden ze symbolů mateřství. Vhodné pro ženy plánující rodinu. I pro ženy, které již nosí dítě v bříšku nebo ho vodí vedle sebe za ruku. Je nápomocen při problémech s krevním oběhem, pomáhá neplodnosti a při problémech s menstruací. Podporuje sexualní touhu. Korálů je známo více než 6000 druhů.

Karneol:

Předchází kožním onemocněním, pomáhá při všech nemocech spojených s krví. Univerzální ochrana zdraví, dodává sílu a vitalitu, zvyšuje plodnost. Léčí artritidu, revmatismus a deprese. Stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává klid, odvahu, trpělivost a harmonii. Motivuje k úspěchu nejen při podnikání. Tiší vztek, závist, žárlivost. Dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti. Kámen sexuality.

CITRIN

Po stránce duševní a zdravotní se jedná o kámen blahodárně působící na náš imunitní systém, slinivku břišní. Tlumí stres, žaludeční problémy. Je užitečný i při dýchání a na kašel. Dobře působí i na srdce. Pomáhá nám vyrovnat se s nezdary. Je to kámen na cesty a šťastné návraty. Říká se mu kámen slunce.

AVANTURIN

Po stránce duševní a zdravotní se jedná o kámen, který velice dobře pomáhá našemu srdci. Také tlumí náš stres a pomáhá nám od něj. Může pomoci i při alergiích a problémech s kůží. Dobře působí při migrénách a bolestech hlavy. Také je dobrý na oči. Může nám ukázat cestu k přírodě a uvádí se, že jde o jeden kamenů hojnosti.

KŘEMEN MODRÝ                                  

je velmi zajímavou odrůdou kryptokrystalického křemene s příměsí dumortieritu. Léčí infekce krku, žaludek, záněty, vředy a následky stresu. Pomáhá při úpalu a ztuhlých svalech – zejména na krku. Kámen klidu a rozvahy, uvolňuje nervové napětí a citovou strnulost. Snižuje teplotu, léčí zánětlivá onemocnění průdušek. Pozvedává ducha a navozuje stav hluboké pohody. Aktivuje čakry krku a třetího oka. Zlepšuje komunikaci. Podněcuje duševní vidění. Umožní Vám říkat pravdu. Nabíjí se měsíční energií. 

Sodalit:       

zvyšuje aktivitu imunitního systému, brání vzniku infekcí, Má příznivý vliv na štítnou žlázu. Využívá se při léčbě onemocnění hlasivek a hrtanu, snižuje krevní tlak a horečky, celkově zvyšuje fyzickou odolnost, čímž přispívá ke všeobecnému zdraví. Je to kámen umělců - rozvíjí kreativitu a tvořivost. odstraňuje elektromagnetický smog.        

Ametyst:

Je to kámen duchovní čistoty a meditace. Chrání před zlými sny, pomáhá při nervozitě a poruchách spánku, posiluje rodinná pouta a vůli k životu, dodává vita­litu. Chrání před opilstvím, posiluje věrnost. Zahání zlobu, stres, noční můry. Zmírňuje bolesti všeho druhu,odstraňuje napění, pomáhá při žaludečních a dýchacích potížích, poruchách sluchu, nerovnováze zažívacího traktu.Dále zvyšuje nízký krevní tlak, pomáhá při cukrovce. U dětí tiší zlostné chování. 


               

Menu
--