Domů Zboží Od Gorky

Černý opál - 4 ks

72 Kčza 1 balení
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce49 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Gorky

Katalogové č.: 2470441
Zobrazení: 31x
Vloženo: 24.2.2012
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ćerný opál je nejvzácnější, ale také nejsilnější. Zvýrazňuje naše dobré i zlé vlastnosti, izoluje nás od ostatních a tvrdě popohání ke splňení cílů, a to někdy i za  každou cenu. Jeho působení by proto mělo být regulováno zmírňujícími kameny, například mléčným opálem nebo křiťálem. Černý opál je silný kámen a je schopen do sebe převzít vlastnosti nositele, a proto je třeba být při změně majitele opatrný a v každém případě kámen důkladně očistit. Umožňuje účinně bojovat proti všem infekcím. Povzbuzuje krevní oběh a zabraňuje hypertrofickému růstu buněk. Je výborným ochráncem mužských a ženských pohlavních orgánů.
Černý opál přetváří strach, který nám brání v jakékoli činnosti, Podporuje chuť do života. Zavádí řád a pomáhá nám formulovat a uvést do praxe logické kroky, díky nimž dokončíme všechny nezbytné úkoly.

Velikost/váha:

Největší: 15x7x10
Nejmenší: 12x8x3 mm
Váha: 12 karátů (2,4g)


Očista kamenů/nabíjení: Po soli může změnit barvu. Je velice citlivý na slunce, teplo a náhlé změny v teplot. Praská. Třeba ho často omývat vodou. Neměl by přijít do styku s kosmetikou. Nabíjíme v noci za měsíčního světla.
Astrologické znamení: Rak, Váhy, Štír, Ryby
Oblast těžby: Lightning Ridge

    Menu
    --