Domů Zboží Od BG Photography

CESTOVATELSKÝ DENÍK 2017 II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BG Photography

Katalogové č.: 8218881
Zobrazení: 551x
Vloženo: 1.2.2017
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cestovatelský deník s autorskou černobílou fotografií na titulní straně. Bude vás provázet nejen na vašich cestách za dobrodružstvím. Pro všechny milovníky cestování, psaní a voňavého papíru. Minimalistický design, stylově čistý, elegantní. Vhodný pro muže i ženy. Ručně vázaný! Kroužkový, o něco málo větší formát než A5 (18 x 22,4 cm).

Černobílá fotografie je vytištěná na kvalitní papír, nalepena na karton, který tvoří titulní stranu deníku. Navíc je opatřeba ochrannou fólií, která jednak zamezí poškrábání přední strany, když s sebou budete deník všude nosit a také jinak matný tisk vypadá pod fólií elegantněji. Zadní strana je opět z recyklovaného kartonu potažená černým papírem. Pro tento diář jsem zvolila černou kroužkovou vazbu a k tomu ladící černou gumičku na zajištění.

Uvnitř diáře najdete 45 listů vysoké gramáže (160 g) krémové barvy. Díky této gramáži můžete vlepovat do deníku fotky z vašeho polaroidu nebo dodatečně klasické fotografie až do velikosti 13 x 18 cm. Za každým pátým listem je vložena papírová kapsička, do které si můžete vkládat různé památeční vstupenky, mapky, pohlednice, účtenky nebo zkrátka vše, co vás napadne (viz detailní foto).

Koupí tohoto deníku rovněž podpoříte sociální firmu, která dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. Firma, se kterou spolupracuji, poskytuje i psychosociální podporu  a nabízí možnost získat nové dovednosti  právě takovým lidem, kteří to potřebují nejvíce.

Nutno brát v potaz, že se jedná o ruční práci, tudíž každý kus je originál a může mít drobné odlišnosti.

Menu
--