Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Chalcedon hroznový přírodní kuličky

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 13860156
Zobrazení: 21x
Vloženo: 11.2.2023
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

V sadě dvě kuličky vzácného hroznového chalcedonu. Chalcedon grape. Jsou v podobných odstínech modro-fialové a fialkové, barevně zcela čisté, velice pěkné. Srostlice z těchto kuliček připomínají hrozny - odtud jejich název. Svým tvarem, velikostí a vzhledem jsou velmi vhodné pro zakomponování do zcela originálního, nevšedního šperku. Z páru lze vytvořit náušnice nebo jednotlivé kousky dle uvážení použít i jinak.

Takto formovaný chalcedon je raritním kouskem. Jeho vzácnost je navíc podmíněna i tím, že se těží ručním způsobem z velké hloubky a pouze na jediném místě na světě, v městě Mamuju v Sulawesi, na pobřeží Makasarského průlivu v Indonésii. Tím konkrétním místem je pláž Manakarra, také proto jej někdy můžeme najít pod názvem Manakara chalcedon.

Jeho energie ladí s horními čakrami, rozpětí rezonance je od krční až po korunní čakru. Podle odstínu, který v hroznu převládá, ho lze přiřadit k příslušné čakře, kterou nám pomůže vyladit ponejvíce. Na tomto kousku převládají kuličky fialové barvy, což je barva, která pracuje zejména s čakrou 3.oka. Hroznový chalcedon nám přináší psychickou ochranu, je také vhodným společníkem k meditacím, kdy nás umí dostat do stavu hlubokého klidu.

Tématem čakry 3.oka je  intuice, inteligence, porozumění, chápání, vědění, vidění (vnímání) vnitřními smysly, vidění v komplexnějších obrazech, případně jasnovidění, bližší napojení na rostliny, zvířata, minerální bytosti, ve vyšším levelu i napojení na další jiné bytosti. Ve fyzické rovině dobře fungující čakra harmonizuje mozkovou činnost, mentální stránku naší osobnosti, má i vliv na stárnutí organismu.

Jinak v obecné rovině patří chalcedon do skupiny minerálů, se kterými v krystalo-terapii pracujeme tehdy, pokud chceme vyhledat nové příležitosti a možnosti. Otevírají nám dveře k novým začátkům, k rozšíření našich schopností, objevení skrytých talentů. Umožňují nám nový pohled na věci, přinášejí inspiraci, podporují úspěch v nových projektech, ve studiu. Celkově nám významně rozšiřují vědomí.

Rozměry: přibližně 0,7-9 cm, 2 ks, pár.

Lokalita: Indonésie.

Moje pozn.: (N9112).

Menu
--