Domů Zboží Od JINaJANG krystalis

Chromdiopsid AA surovina

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od JINaJANG krystalis

Katalogové č.: 14045595
Zobrazení: 36x
Vloženo: 17.5.2023
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sytě tmavě zelený, surový chromdiopsid. Je kvality, barevné čistoty AA, jen z jedné strany má malý, světlý nános další horniny. To mu však neubírá na kvalitě, kamínek je i tak pěkný. Je vhodný k aktivní energetické práci na sobě, je možné jej však také zakomponovat do energetického přívěsku. Minerál ceněný v krystalo-terapii.

Chromdiopsid ladí/pracuje se srdeční čakrou a se solárem. Pomáhá nám vnímat a vyjadřovat svoji vlastní pravdu, rozlišit, kdo doopravdy jsme a kde je naše místo. S jeho energií budeme umět rozlišit podstatu od iluze, „odděluje zrno od plev“. Umožní nám zvědomit si naše strachy, vytáhne je z hloubky na povrch, tedy z nevědomí do vědomí. Umí také sáhnout do naší 13.komnaty. Tento proces může být i dosti náročný, ovšem zbavit se záležitostí, které nás na podvědomé úrovni zatěžují a blokují, rozhodně stojí za to.

Má podobné působení jako malachit, jen je o něco jemnější. Obecně patří do skupiny minerálů, které chrání to, čeho si ve svém životě ceníme (zdraví, vztahů, bezpečí, psychické pohody..) a naopak nás dokáže chránit před ztrátami v různých ohledech.

Rozměry: 3,3 x 2,3 x 1,3 cm.

Lokalita nálezu: Jakutsko, Inagli Masif.

Moje pozn.: A8097.

Menu
--