Domů Zboží Od Orlí očka

Chytrá Očka - Na dvorku

270 Kčza 1 ks
varianty (1)
Chytrá Očka - Na dvorku
270 Kč za 1 ks
vyprodané
Deset dřevěných koleček s realistickými obrázky domácích zvířat na jedné straně a jejich jménem v českém a anglickém jazyce na straně druhé.
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce65 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Orlí očka

Katalogové č.: 13027252
Zobrazení: 74x
Vloženo: 15.12.2021
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Deset dřevěných koleček s realistickými obrázky domácích zvířat na jedné straně a jejich jménem v českém a anglickém jazyce na straně druhé. 

Kolečka děláme na základě inspirace našimi vlastními dětmi. Nejmenší svišti poznávají a pojmenovávají obrázky. Pro starší benjamínky, kteří už poznávají písmena, jsou na druhé straně výrazně vyvedená první písmena slova. Ještě starší vlčata a světlušky už si mohou procvičovat čtení a nejstarší (nebo nejzvídavější) členi smečky se s kolečky mohou začít učit angličtinu.

Tato kolečka jsou výhradně z březového dřeva, které díky své nevýrazné kresbě umožňuje detailní vypálení obrázků pomocí laseru. Nejsou lakovaná ani nijak povrchově ošetřená. Na neošetřené dřevo se totiž dobře kreslí a po vybarvení pastelkami získávají kolečka další rozměr;)

Kolečka jsou ve lněném sáčku s provázkem barvy dle Vašeho výběru. Provázek je ze 100% bavlny, sáček ze 100% lnu, oba materiály mají certifikát OEKO-TEX standard 100 class 1.

Jde o čistě přírodní produkt, bez jakýchkoliv plastů. Pokud by Vás tedy hračka náhodou omrzela, můžete ji bez obav zkompostovat:)

Menu
--