Domů Zboží Od almabe

Cizokrajný květ ...(záhněda)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 12259514
Zobrazení: 109x
Vloženo: 23.2.2021
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk s velkým valounem záhnědy a říčními perlami. Kámen je čirý, jemně hnědý, s vnitřní mlhovinou, měří  4,5 x 3 x 1 cm !!!

Celkově šperk měří 8 cm na šířku a 7 cm v prověsu na výšku.

Zavěšen je na kvalitní kulaté černé kůži tloušťky 3 mm, délky 48 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.  Celkový obvod závěsu je 56 cm, t.j. 48 cm + šířka šperku. Pokud potřebujete závěs kratší,  stačí připsat do objednávky.

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Záhněda je odrůda křemene, která má průhlednou kouřovou barvu, která zřejmě vznikla přírodním ozářením oxidu křemíku. Vznik záhnědy dodnes není zcela jasný.

Záhněda je velmi oblíbeným kamenem mezi esoteriky a léčiteli, pro její schopnost či pomoc při léčení psychických nemocí jako jsou deprese či pocity méněcennosti či zbytečnosti. Tento drahý kámen nám ukazuje to, že i tmavou záhnědou může prostupovat čisté světlo, které může symbolizovat světlo boží nebo jen čistou energii v nás. Toto světlo zahání chmury i při temném období v našem životě, kdy trpíme nedostatkem. Od těchto materiálních nedostatků se pomocí záhnědy můžeme oprostit.

Navodí pocit hrdosti kráčet po zemi a obydlovat lidské tělo. Záhněda inspiruje k přijetí výzev a zodpovědnosti změnit kvalitu osobního života a života na zemi. Záhněda vytváří jasnou vizi ráje na zemi. Naděje radostného života  je potenciální realitou, která může být stvořena, pokud každý jedinec nárokuje světlo jako své vlastní a srdečně usiluje o jeho manifestaci v každodenních činech. Záhněda je zářným příkladem schopnosti být vyplněn/a světlem, zatímco obydlujeme fyzickou formu. 

Menu
--