Domů Zboží Od Zualu design

Cube Cut Fracture... kamenný šperk, přívěsek...

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna150 Kč
Česká pošta - balík doporučený200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Zualu design

Katalogové č.: 10747500
Zobrazení: 105x
Vloženo: 20.7.2019
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♡ Pozor!!! Doprava jen za 35 Kč! Přes Balíkovnu až k vám domů jen za 35 kaček - pouze do konce dubna. Tak naváhejte s výběrem ;) ♡

Kamenný šperk...

Přívěsek je vyroben z přírodního kamene, který dostal tvar jednoduché krychle, jejíž část byla v linii původního zlomu odštípnuta. Kámen tvořen světlou šedou břidlicí, kterou místy prorůstá její tmavší odstín i stopy minerálů. Fraktura kamene má například barvu tmavou. Krychlička je opatřena povrchovou úpravou, která prohlubuje přirozenou sytost barev.


Kámen je napuštěn a ošetřen speciálním tvrdým olejem na přírodní bázi, který vyhovuje požadavkům normy pro bezpečnosti hraček - tudíž je naprosto hypoalergenní.

Rozměry přívěsku: čtvercový základ 2 x 2 cm, výška nejdelší strany až 2,4 cm, výška nejkratší cca 0,8 cm, délka spodní zešikmené části cca 2,5 cm.

Náhrdelník, resp. přívěsek je zavěšen na jemném kuličkovém ocelovém řetízku délky 74 cm; délku lze upravit či závěs vyměnit za klasický očkový řetízek, lanko, provaz, kůži, obruč... (případně uveďte do objednávky).

Šperk je díky použití hliníku velmi lehký, pohodlný při nošení, sametový a přejímá teplotu pokožky těla... Hliník má speciální povrchovou úpravou, díky níž nijak nemění barvu, neztrácí lesk a nevadí mu ani voda. Celý šperk je samozřejmě hypoalergenní.


Veškerá tvorba Zualu design je čistě ruční prací za použití tradičních šperkařských technik a nástrojů (bez použití laseru a podobných postupů).

© Zualu design

Menu
--