Domů Zboží Od Honn Akarton

Dear Deer

590 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Honn Akarton

Katalogové č.: 4179873
Zobrazení: 4607x
Vloženo: 19.8.2013
Počet srdcí: 417x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Pozor, lovecká sezóna je tady! Ale tahle bude trochu jiná. Nemusíte vstávat brzy ráno, táhnout se do lesa s puškou, ani mrznout ve křoví nebo na posedu při čekání na ten správný úlovek. Přesto ale nakonec zavěsíte na zeď kapitální trofej!

 

Díky Honn Akarton nyní můžete ozdobit svůj domov nebo pracoviště touto exkluzivní lepenkovou jelení hlavou, která má oproti trofejím původu živočišného řadu výhod. Nejen že odpadá výše zmíněné nepohodlí lovu. Také má, díky svěžímu modernímu designu a možnosti trofej dozdobit, mnohem širší uplatnitelnost v interiéru než tradiční trofej (která, přiznejme si to, je poněkud tenký led, pokud zrovna nebydlíte v hájovně nebo na zámku) a náklady na její pořízení jsou mnohem nižší. A také je velice environmental friendly. Nemusíte mít strach, že skončíte na černé listině PETA, ani jiných ochránců zvířat, neboť kartonové trofeje jsou původu zcela rostlinného. Vhodné i pro vegany! A až Vás trofej omrzí, můžete ji s čistým svědomím zrecyklovat. Jenom pozor na tradiční zavěšování trofeje na čestné místo nad krbem! Hrozí totiž, že tam chytne něco, co doma nejspíš nechcete :-)

 

Trofeje Honn Akarton tedy obstojí i v betonové džungli velkoměsta, do lesa se ale stejně vypravit můžete. Třeba tam na čerstvém vzduchu lépe vymyslíte, jak Váš nový úlovek uzpůsobit k obrazu svému. Neboť lepenkovou trofej nemusíte jen složit a pověsit na zeď (ačkoliv už tato základní verze má stylu na rozdávání). Ještě před sestavením ji můžete pomalovat, polepit nebo jinak vylepšit dle vlastního vkusu a mít tak na zdi ozdobu skutečně jedinečnou. Jediným limitem je Vaše fantazie.

 

Trofeje Honn Akarton jsou precizně vyřezány z hnědé vlnité lepenky dle originálního autorského návrhu. Dodávány jsou z logistických důvodů ve stavu rozloženém. Proč se ale s rodinou nebo přáteli nepobavit při skládání? Zvlášť když je to podle přiloženého návodu tak snadné.

 

Lepenková trofej je originálním doplňkem interiéru, ale i vtipným dárkem. Ozdobte jednou z nich i Váš domov.

Trofej Dear Deer je i s parohy 105 cm vysoká, 40 cm široká a od trofejního štítu po čenich vystupuje od zdi 50 cm. Stane se tak velmi výrazným prvkem v každé místnosti.

 

Zboží zasíláme jako cenný balík prostřednictvím České Pošty. Po domluvě je také možný osobní odběr v Hradci Králové.

    Menu
    --