Domů Zboží Od Cíněnka

DIANA - cínovaný náhrdelník s labradoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 9797242
Zobrazení: 425x
Vloženo: 16.8.2018
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

DIANA - cínovaný náhrdelník s labradoritem

Autorský šperk - vyroben z cínu se stříbrem, měděného pocínovaného drátu a kabošonu z labradoritu. Podloženo měděným pocínovaným plechem.

Rozměry náhrdelníku jsou 9,4 x cca 4cm (měřeno v nejširším místě). 

Šperk je patinován, broušen a leštěn. Ošetřeno antioxidačním olejem a zavěšeno na černé kulaté kůži.

Labradorit - pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům. Labradorit má bezbarvou, šedou, namodralou až černou barvu s proměnlivými efekty a je neprůhledný. Při působení světla nebo při otáčení kamene labradoritu na světle dochází k efektu tzv. labradorizace, čímž se myslí hra barevných odstínů a prolínání jednotlivých barev. Pojmenování kamene labradorit je odvozeno od kanadského poloostrova Labrador.

Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn. Labradorit léčí nachlazení, revmatismus, odstraňuje stres a snižuje krevní tlak.

Naleziště: Madagaskar, Finsko, Rusko, Indie, USA, Mexico

Zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--