Domů Zboží Od BG Photography

Diář 2017 (TROJÚHELNÍK)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BG Photography

Katalogové č.: 7792929
Zobrazení: 330x
Vloženo: 24.9.2016
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kroužkový A5 diář s autorskou barevnou fotografií na titulní straně. Na ní je detail fasády starého oprýskaného domu. Pro všechny obdivovatele vzorů, detailů a architektury. Minimalistický, stylově čistý, elegantní. Vhodný pro muže i ženy. Ručně vázaný!

Barevná fotografie je vytištěná na kvalitní papír, nalepena na karton, který tvoří titulní stranu diáře. Ražba letopočtu je decentní, stříbrná. Zadní strana je opět z recyklovaného kartonu potažená tabákovým papírem. Pro tento diář jsem zvolila měděnou kroužkovou vazbu a k tomu ladící šedou gumičku na zajištění.

Uvnitř diáře najdete týdenní kalendárium v českém a anglickém jazyce z recyklovaného nažloutlého papíru - knihařský holmen book, které obsahuje: osobní údaje, plánovač dovolené, plánovací kalendář, roční výhled a stránky pro kontakty. Vlevo týdenní plán, vpravo potom místo pro poznámky. Na konci diáře jedenáct čistých stránek. Každý diář je opatřen saténovou záložkou.


Koupí tohoto bloku rovněž podpoříte sociální firmu, která dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. Firma, se kterou spolupracuji, poskytuje i psychosociální podporu  a nabízí možnost získat nové dovednosti  právě takovým lidem, kteří to potřebují nejvíce.

Nutno brát v potaz, že se jedná o ruční práci, tudíž každý kus je originál a může mít drobné odlišnosti.

Menu
--