Domů Zboží Od Zrozena pro krásu

Dl. sukně královsky modrá tón v tónu s mandalami

2 331 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Zrozena pro krásu

Katalogové č.: 13185236
Zobrazení: 198x
Vloženo: 27.2.2022
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sukně je šitá do A. Nahoře má 16 cm vysoký, dvojitě šitý lem, v němž je ve vrchní části zevnitř ( v pase) všitá gumička, aby lem nepovolil a časem se nevytáhl. Nahoře i dole je lem dvojitě prošitý. Jelikož lem končí v místě boků a obepíná postavu žen, působí sukně zužujícím dojmem, přestože se směrem dolů sukně postupně rozšiřuje. V zadním díle je sukně uprostřed přestřižená.

Materiál, ze kterého je sukně ušitá je teplákovina, složená z 66% viskózy, 24% bavny a 10% elastenu.  Je to materiál, který je odolný proti žmolkovatění. Jde o hloubkový digitální tisk reaktivními inkousty, kdy se barvy dostávají hluboko do vlákna látky. Sukni je možné prát v pračce na 40 stupňů a sušit v sušičce, barvy zůstávají stejně krásné a výrazné. 

Sukně je vhodná do jarních, pozimních dnů. Pokud si pod sukni obléknete bavlněné punčocháče či legíny, budete se v ní cítit krásně i v zimním období.

Rozměry sukně:

Obvod pasu ženy 70 až 78 cm, obvod boků 94 až 99 cm, výška lemu 16 cm, celková délka sukně včetně lemu 97 cm. Spodní šíře sukně v předním díle 118 cm ( celkový obvod dole tedy 2 x 118 cm).

Vzhledem k tomu, že se zabývám zakázkovou tvorbou mohu rozměry sukně upravit podle požadavků zákaznice. Takže je možné se i konkrétně domuvit.

Menu
--