Domů Zboží Od SONYA PUESTA

Dlouhý JANTARový s KARNEOLEM

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od SONYA PUESTA

Katalogové č.: 12227579
Zobrazení: 185x
Vloženo: 13.2.2021
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský originální dlouhý náhrdelník s pravým JANTAREM a KARNEOLEM.

Do náhrdelníu jsem také vložila SLUNEČNÍ KÁMEN, KŘIŠŤÁL, RŮŽOVÝ OPÁL, SWAROVSKI komponenty, skleněné japonské korálky zn. TOHO v nejvyšší světové kvalitě, magnetické zapínání.

JANTAR potlačuje stres, rezonuje s krkem. Jantar je látka, která se vzpírá jednoznačným definicím. Patří mezi minerály, jde totiž o mineralizovanou pryskyřici třetihorních jehličnanů. 

KARNEOL svou jasnou barvou symbolizuje vitální a činorodou energii. Propojuje nás s životodárnou energií Země a probouzí v nás sounáležitost s ní a s jejími zákony. Posiluje v nás pochopení a empatii. Pomáhá nám vědomě prožívat svůj život a naplnit ho pozitivním jednáním. Zvyšuje motivaci a dodává sebedůvěru. Zmírňuje vztek, zlobu a hněv. Karneol je vhodný pro jedince, kteří se nemohou pohnout z místa, jsou uvězněni v nečinnosti, lenosti a neví si rady kam směřují. Podporuje v nás kreativitu, uplatnit v životě nové zkušenosti a aktivně žít.

 


Ceková délka jedné strany náhrdelníku je 44 cm, délka závěsu 9 cm, délka kolem krku 70 cm. Velikost jantaru 23 x 23 mm, průměr donutu 30 mm.

Veškeré komponenty jsou z pravých, přírodních, minerálních korálků. 

KAŽDÝ ŠPERK JE ORIGINÁL.

Šperky před odesláním zkontroluji, přibalím informace o působení na Vaše tělo i duši, a také o zacházení se šperkem. Minerály, krystaly jsou součástí přírody, stejně jako my, lidé. Tvořené po miliony a miliony let přirozenými zemskými procesy, vznikající při teplotách od 1.300 °C a tlaku tisíců atmosfér.

Šperky tvořím v nekuřáckém ateliéru s láskou a vášní, nabitém pozitivní energií z minerálů a polodrahokamů, které mě obklopují.

Všechny objednávky balím pečlivě do dárkové krabičky tak, aby i rozbalování byl pro Vás příjemný zážitek, používám obalový materiál, který dostal druhou šanci a zašlu Českou poštou v bublinkové obálce ihned po připsání částky na účet. 

DÁRKOVÉ KRABIČKY S VELKOU PEČLIVOSTÍ VYTVÁŘÍM CELÉ SAMA.

KAŽDÁ ZÁKAZNICE OBDRŽÍ ŠPERK V TOMTO JEDINEČNÉM KOUSKU ZDARMA.

V případě, že byste chtěli podpořit moji tvorbu, můžete si ji vložit do košíčku za symbolickou cenu - ZVOLÍTE VE VARIANTÁCH.

https://www.fler.cz/zbozi/darkova-krabicka-na-sperky-a-drobnosti-13464808

DĚKUJI.

Těším se na Váš zájem o moji tvorbu.

Menu
--