Domů Zboží Od Galocka

Drahokam Kunzit * Turmalín * Lotosový květ *

330 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Galocka

Katalogové č.: 9689723
Zobrazení: 307x
Vloženo: 4.7.2018
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma při nákupu nad 900 Kč.

Drahé kameny a vzácné minerály pomáhaly po tisíciletí našim předkům po duševní i tělesné stránce. Působení minerálů je široké a různorodé, mají velice účinnou ochrannou a léčivou moc.

*********

Kunzit je ochranný kámen, jenž se dokáže postarat jak o jednotlivce, tak o veškeré okolní prostředí. Umí rozptýlit vše negativní. Slouží jako štít pro auru, kterou chrání před nežádoucími energiemi. Vytváří kolem ní ochrannou clonu. Rozptyluje připojené entity a duševní síly  které z nich vycházejí.

Svému majiteli přináší schopnost být soběstačný a chráněný; dokonce i uprostřed početného davu. Kunzit zesiluje energetické pole kolem těla.Na duševní úrovni posiluje schopnost sebevyjádření. Umožňuje dávat svobodně najevo myšlenky a pocity. Odstraňuje z cesty překážky a pomáhá přivyknout tlakům života.

Turmalín pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla.

V duševním životě napomáhá turmalín pochopení sebe sama i ostatních. Zavede vás hlouběji do vlastního nitra, zvýší vám sebedůvěru a potlačí strach. Zahání myšlenky navozující pocit oběti a přitahuje ke svému nositeli inspiraci, porozumění, toleranci a prosperitu.

Lotosový květ je především duchovním symbolem podstaty života. Symbol znovuzrození, krásy, života, štěstí, čistoty a duchovnosti, jednoty mikro a makrokosmu, symbolem harmonie mužského a ženského počátku.

Po staletí je lotosový květ předmětem úcty východních náboženství a dalších duchovních praktik. Lotosový květ si proráží svou cestu skrz kalnou vodu - je jako člověk, osvobozující se od těžkostí hmotného světa.

Upozornění: všechny zde uvedené údaje o lečivých vlastnostech drahých kamenů, polodrahokamů a minerálů, jsou pouze informativní, čerpané z obecné známých informací a zdrojů. Nejsou návodem, jak obejít klasickou léčbu.

**********

Náramek je vyroben z korálků turmalínu a drahokamu kunzitu, velikost korálků je 8 mm. Dále je doplněn přívěškem ve tvaru Lotosového květu z chirurgické oceli.

Do poznámky k objednávce prosím napište obvod Vašeho zápěstí změřeného napevno pro případnou úpravu velikosti náramku.

V mé nabídce najdete k náramku ladící náušnice, viz. doplňkové fotografie.

Menu
--