Domů Zboží Od BOHO styl

Drahokamový 1 * Poklady z Přírody * chir.ocel

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna120 Kč
Zásilkovna - na adresu145 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od BOHO styl

Katalogové č.: 9851678
Zobrazení: 146x
Vloženo: 5.9.2018
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 4 náramky poštovné zdarma ( ne dobírka) = AKCE + SLEVA 20% JEMNÉ MIYUKY NÁRAMKY 6LN-IDR-MMS - kupon vložit k objednávce ♥ Dárkově baleno s popisem a pro Radost dostanete dárek ♥ *** Nově ZÁSILKOVNA ♥ Dobírka bude odeslaná pouze se závazným vyjádřením, že si jí určitě vyzvednete - napsat pod objednávku *** Děkuji ***

Chtěla bych vám nabídnout originální energetický náramek z obdélníků drahokamů, doplněn velkými korálky z chirurgické oceli.

Každý náramek je originál... nebude se opakovat

( jest-li mohu poradit, nepůjčujte svůj náramek, bude naladěn na vaše vibrace * Vždy při Úplňku jej vystavte po opláchnutí vlažnou vodou, na polarizované měsíční světlo... stačí na jednu noc, na okno.

Náramek je očistěn a nabit 

Velikost kamenů 18 x 11,5 x 6 mm

Sestaveno: Jaspis červený, Sokolí a Tygří oko + 2 korálky z chirurgické oceli.

Universální velikost - navlečeno na dvojité Lykře

Vhodná velikost 16,5 až 17,5 cm

Antialergický - vhodný pro citlivou pokožku - antialergický kov

Unisex - žena/muž

Náramek z fota *3* uzlíky pro Štěstí

***

Přeji vám velmi příjemné nošení s krásou, kterou nám nabídla Matka Země...

*

Jaspis - jeho největší přednost je, že dokáže vyrovnávat propojení těla a duše, také spojení se s přírodou, dříve se také nosil pro jeho magickou sílu jako ochrana proti negativním mocnostem... Žlutý Jaspis nás učí vytrvalosti, trpělivosti.

Tygří oko - kámen radosti a duševní rovnováhy, má nádherný měnivý hedvábný lesk. Vštěpuje nám vůli po vlastní realizaci a otevřenosti. Posiluje vůli a koncentraci. Také nás učí samostatnosti...Říká se o něm, že nás vnitřně prohřívá... odstraňuje emotivní blokády. Zvyšuje aktivaci smyslových vnímání.

Sokolí oko - někdy také orlí či jestřábí oko, je Indiány nazývaný kamenem moudrých předků. Zvyšuje mentální schopnosti, povzbuzuje a regeneruje fyzické tělo. Zahání chmurné myšlenky a účinně odstraňuje bloky a negativní stereotypy. Sokolí oko ochraňuje na cestách, zahání strach z létání, odstraňuje nevolnost při jízdě dopravními prostředky. Používá se jako amulet pro přivolání hojnosti.

Menu
--